Šta je novo?

Royale Noir Theme (by M$) for WinXP

ZoNi

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
859
During Royale’s development (the XP Media Center theme), the graphic artists also produced a black version of the skin, sans the overused “glass” effect. The result is an aesthetic black skin named “Royale Noir”.

Since the skin was never released (or reached final adjustments) there are a few issues with it: some of the colors don’t meet the overall “feel” (they’re too purple-ish compared to the greys of the bitmaps) and the inactive titlebars are a little too dark.

If you already have Royale installed, you’ll need to remove it as both of these skins share the same name.

This skin has not been released to anyone outside Microsoft, until now.

This is a genuine theme from the Redmond Company, and its authenticity is proven by the Microsoft signature and the fact that it can be installed without a custom UxTheme.dll.

http://www.softpedia.com/get/Desktop-Enhancements/Themes/Royale-Noir-Theme.shtml

Kao prvo, kasnis
Kao drugo, ovo nije official release ;)

Kao trece i najbitnije, Noir tema rocks :guitar:
Uvek sam bio protivnik raznoraznih "windows make-up" programa. Do sada sam koristio Royale (blue), a od skoro Noir, i na desktopu i na laptopu. Izgleda bruka kad otvoris crni lap, a ono crna tema, crna pozadina... :D

Poslednja izmena:
Ne moze ovo da prismrdi OSX temi od pre 10 godina :)

@driver: +1.

Iskreno, za ovaj visual style je potrebno manje od 24h da se napravi. Početni nivo Photoshopa i StyleBuildera... Ah, kako je moguće da je toliko ružan ovaj VS? :S:

Poslednja izmena:
Tema je krsh. Ne znam ko bi ovo stavio na desktop, pa makar to bio i Win :)

Bljak, najkrace receno. Kao da vam je kompjuter u ozaloscen :).
Podseca kao da si onu obicnu XP temu provukao kroz gomilu uglja.

dobro bi dosao uz WMP 11 toolbar :)
a i to je diskutabilno

Napokon neka tema koja mi se svidja.
Iako obicno imam drugaciji ukus od ZoNi-ja, ovim je bas ubo moj ukus.

E pa ja bih se zabrinuo onda :D :d

Tema je zaista ruzna (meni) iako drzim crnu Vista temu.

E pa ja bih se zabrinuo onda :D :d

Zato i imam temperaturu :D

Nego idealna je tema za odmaranje ociju, jer ne streci boja mnogo i nekako je lakse za gledanje od one standardne plave XP teme.Pazi sada sam prehladjen, a kada se prehladim oci mi cesto suze kada gledam vise od par minuta monitor ili TV.Sa ovim bojama cini mi se da mogu malo duze da gledam u monitor, barem mi se tako cini.

Poslednja izmena:
The pocetnik, uzmes lepo TFT :)

Iako obicno imam drugaciji ukus od ZoNi-ja, ovim je bas ubo moj ukus.
hehe... ja sam vec naveo da mi se ovaj skin ni najmanje ne svidja! Naprotiv, nikada ne bih drzao ovako nesto na svom kompu, ali sam ovo stavio za one kojima bi moglo da se svidi... I drago mi je da se nekome dopada! :)

Ajde begaj, ovo izgleda kao oficijelni komp u pogrebnom preduzeću. Koristim normalan Royale, ne tu topalovićevsku verziju. :d

P.S. Pričam o MS Black Royale, dr-ovu crnu temu još nisma pogledao.

Poslednja izmena:
Ajde begaj, ovo izgleda kao oficijelni komp u pogrebnom preduzeću. Koristim normalan Royale, ne tu topalovićevsku verziju. :d

P.S. Pričam o MS Black Royale, dr-ovu crnu temu još nisma pogledao.

Ova moja je bar lepsa :)

Stvar je ukusa, ja ne volim da mi monitor sljasti, imam i na srnu varijantu walpse, i tamnu temu, i to je to.
Za razliku od ortaka koji instalira style xp, pa sve sljasti u 200 boja, kao cirkus. Ja da imam takav desktop, bacio bih monitor :D

j ***, 512 rama....... :)
I ja imam 512 pa se ne bunim... :)
P.S. Ko ti je kriv kada si neiskusan, pa ne znas da optimizujes win... :D :d :D

Poslednja izmena:
evo imeni se svidja |))

O ukusima ne vredi raspravljati :smash:

E stvarno, smucila mi se ova standardna tema koju koristim od kada znam za sebe.
Odakle mogu da skinem neke lepe teme sa PREVIEW-om i da li one usporavaju Win ?

Mogla bi da se napravi neka tema u kojoj bi ljudi ubacivali teme i davali njihov prewview.

BTW, kako se instaliraju ove teme, gde treba da iskopiram fajlove?

Poslednja izmena:
Izvini, procitao sam sta si napisao ali ovako: Potrazi na www.devianart.com u odeljku Windows mod. :D I jos se pitam zasto nema tog odeljka... ;)

i izostavio deo na kraju "u ovom forumu"

:)

e, Zune Theme je bolji :)

Izvini, procitao sam sta si napisao ali ovako: Potrazi na www.devianart.com u odeljku Windows mod. :D I jos se pitam zasto nema tog odeljka... ;)

[sazvakano] Na sajtu DeviantArt.com, posle registracije, mocices da skidas teme za Windows, ikonice, Wallpapere i stosta... Imas Categories Menu gore levo koji je i navigacija kroz sajt.
A sto se tice desktopa, imas ih u pomenutoj temi na ovom sajtu u ovom forumu :) [/sazvakano]

@Zoni: Sem u boji, po cemu se jos razlikuju ove dve teme? :) Ovaj MS ne zna ni lepu temu da napravi :)

Nazad
Vrh Dno