Šta je novo?

ROTATEME NOKIA 6120 Classic

Illidan da li i meni mozes uraditi isto sto si i bgteam????

problem je sto ne mogu da dobijem novi certifikat koji je vezan za tvoj IMEI. probaj onaj online sign na www.symbiansigned.com

O hvala sto si mi se javio...U cemu je problem..Mozda ti nisam dao dobar imei...ili sta???...Molim te pomozi mi kako znas i umes :wall::wall::wall::wall:....Heheh pa nisam ti ni dao

Poslednja izmena:
E izvini mozes mi ti to odraditi..Molim te da ne za****m nesto..Dacu ti sve iformacije koje su ti potrebne..Molim te :wave::wave::wave::wave:

problem je sto nemogu da dobijem novi certifikat za tvoj IMEI jer nemam Publisher ID (koji se placa). svaki certifikat sa kjim se signuju .sis fajlovi se vezuje za jedan IMEI.

pa napisao sam ti. registrujes se na www.symbiansigned.com i imas tamo opciju Online Sign, uplodaujes .sis fajl, ubacis svoj IMEI i dobijes link sa signovanim fajlom.

Hvala puno... Javicu ti ako mi bude trebala pomoc ! Mozes li mi dati link odakle mogu skinuti Landscape ? =)

E NECE :S:S:S Ne znam zasto ....Postoji li drugi nacin :(:(:(.....Hvala

FAILURE: Submitted .sis file uses a UID that is not allocated to the account holder matching this email address (0x200087b5 ).....U cemu je prob :(

probaj ovo da signujes (ne znam koji telefon imas)

Prilozi

• LandscapePro_N73_N76_N80_unsigned.rar
    11.4 KB · Pregleda: 63
  • LandscapePro_6110_6120_unsigned.rar
    11.4 KB · Pregleda: 101
Poslednja izmena:
FAILURE: Submitted .sis file uses uses capabilites that were not selected...To javlja ...Uvek sam ja BAKSUZ :(:(

nisi mi rekao za koji telefon... btw kreiraj fake email na endjunk.com, sa njim se registruj na symbiansigned i radi ovaj open sign online servis.
a za ovaj error... FAILURE: Submitted .sis file uses uses capabilites that were not selected imas tamo neke capabilites idi na Select All

Prilozi

• LandscapePro_6110_6120_signed.rar
    13 KB · Pregleda: 76
  • LandscapePro_N73_N76_N80_signed.rar
    13.1 KB · Pregleda: 51
Poslednja izmena:
Jaooooo *** ...Aaa poludecuuuu.......Steta sto ne mozes da mi odradis to ti :(....Ali videcu sta mogu ;)...Imam nokiu 6120 clasic

cekaj jesi probao ovaj sto sam stavio iznad?
to sam uradio online sign na sajtu sa tvojim IMEI i mojim emailom sa kojim sam se i registrovao na sajt.

pa eno ti signovan sa tvojim IMEI LandscapePro u attachmentu post #45 LandscapePro_6110_6120_signed.rar

COVEK PUNO HVALA PUNO :D:D:D..THX ;)...Nego koji je kod za registraciju i kako da Ga vratim u normalu?

ahah Provalio sam sam..Puno hvala ;)...Mozes mi preporuciti jos neki programcic :D

E...Pls probaj meni nabaviti.Imam Nokiu 6120C a IMEI je:
3598490185023250546343

Vrh Dno