Šta je novo?

Rome TW: Total Realism

• Začetnik teme Začetnik teme cesar millan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
C

cesar millan

Guest
jes da je izasao pre brdo vremena; igrao neko, kakvi su vam utisci? deljem ga vec mesec dana i extra je. istorijski je blizi nego "vanila" tw, konjica je slabija, ali cini mi se da ima veci charge, nema katapulta (bar se jos nisu pojavili), rome kad dobije legije zapravo dobija obicne i one sa orlom, 1 vrsta konjice,..., vise gradova, vise play-abilnih frakcija,... zapravo jako interesantno

Nabavio sam ga oko nove godine, igrao jedno vreme i nije loš. AI je dosta poboljšan, modeli su detaljnije i lepše urađeni, istorijski duplo precizniji od vanile a i teži s obzirom da se više igra ne svodi na urnisanje gradova pa retrain itd...

Novi sistem sa regrutovanjem vojske je odličan, jedino im ne mogu oprostiti izbacivanje Pretorijanske garde, jer ipak je to -Total reality- a garda je odigrala važnu ulogu u istoriji starog Rima. Mogli su jednostavno da odrade isti fazon kao i sa Spartancima (treniraju se samo u Sparti) kao i u SPQR mod-u.

Dobar mod ali sa 1 većom greškom. U želji da istorijski budu što precizniji malo su preterali sa gradovima kojih sad ima na svaka 2 cm pa samim time glavni quest se svodi da možeš osvojiti galiju, deo španije, još par selendri i to je to.
Čisto sumnjam da istoričari (koji su radili na projektu) u Creativ-u nisu znali za ove gradove, nego da ih sa razlogom nisu ubacili...

Poslednja izmena:
reci mi, jel se kasnije pojavljuju katapulti, i da li rimljani osim legionara dobiju jos neku jedinicu?

Pa možeš pogledati arsenal rimske vojske u custom battle - sve što imaš tamo dobićeš i u toku igre pre ili kasnije. Ja sam rimsku kampanju jako brzo završio, pa čak nisam stigao ni do legionara. Ono što je meni najbolje u RTR je menadžment koji je totalno očišćen od bagova i nerealnih pobuna, tj ako ulažeš u gradove i ostavljaš jedinice kao garnizone nećeš imati nikavih problema sa revoltima.

Evo završih i ja Kampanju. :smack: ...ROMA VICTOR... Ne mogu više da igram oči me zaboleše od silnog fajta i taktike...:lupko:

Nazad
Vrh Dno