@dragon.serbia
Sta mu se izvinjavas. Covek, blago receno, lupa gluposti i ta tvoja izjava je sasvim na mestu. Nije ni procitao temu, ne zna nista o mod-u, video je jedan screenshot, a iznosi izjave da ce biti "jadno".
Sto se tice samog moda i njegovog kvaliteta ostaje da se vidi kada mod bude ugledao svetlsot dana.
btw pogresan je naslov teme, u pitanju je M2TW Feudalism Mod
Ma ne, ja prvi put cujem za ovaj mod, ali kada cujem za ovakve projekte obicno pruzim pomoc, makar to bile samo reci podrske koje mogu da znace puno. Medjutim, sa druge strane su oni "eksperti" koji na prvi pogled kazu: "To mu dodje kao onaj GTA San Andreas srpska varijanta,dosta jadno,misle ako ce ubaciti 4c na zastavu da ce napraviti nesto na cega ce se nas narod popaliti! Iskreno receno izgleda mi jako smesno i bez veze!". E vidis, ovakve izjave cu uvek prekoriti, a ljudima koji postuju nesto ovako, uvek cu zapusiti usta.Evo ga jos jedan se nasao prozvan!
Sarmatian ovo sto sada radis se zove flame...mojne raspirujes "vatru" kada se ugasila. Skapirali su ljudi da su napravili gresku.
Nego sta bi sa onim podforumom...znas na sta mislim ?
Ne, nije prva. Ne znam koja je tačno počela serijal, ali ja sam igrao prvo shogun total war, pa onda medieval total war, rome total war i sad medieval total war 2. Postoje još u sklopu ovih neke ekspanzije.Puno sam chuo o ovom serijalu i hteo bih da ga probam ali od pochetka pa me interesuje da li je "Rome Total War" pvra igra koja je pochela serijal?
Da li se neko seca pochetka :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari