Šta je novo?

Roku TV

Ako sam dobro shvatio treba napraviti nalog sa VPN-om aktiviranim na Veliku Britaniju, izabrati neku adresu u Velikoj Britaniji i mogu da se gledaju live UK kanali?

uzeo u Nemačkoj, napravio nalog na USA
Isto i ja, kao što sam pisao dobio sam pristup svim aplikacijama, ali imam jedan problem.
Dosta aplikacija prepoznaju da se kačim iz Srbije i onda izađe poruka da nije podržana teritorija. Pretpostavljam da je moguće rešenje problema da na neki način postavim VPN na ruter.
Ruter je Linksys E900.

Uspeo sam.
Nisam postavio VPN na ruter, ali sam uspeo da zaobiđem preko telefona. Na telefonu sam postavio VPN Windscribe, predao sam Wi-Fi Rokuu preko telefona (otkačio sam Roku od Srbija rutera i nakačio na VPN telefon Amerika Wi-Fi) i kanali su mi proradili :)

Erm, tako trošiš mobilni internet / megabajte sa SIM kartice? Pošto telefon ne može? istovremeno da radi kao WiFi hotspot i da sam na net ide preko WiFi?

Pozdrav, poručio sam danas Roku Streambar. Pošto do sad nisam koristio roku, koristim trenutno amazon fire tv stick koji je bio malo zeznut u početku za podešavanje u odnosu na xioami tv stick. Pa me zanimaju neka najosnovija podešavanja, koji region da biram u početnom meniju i da li trebaju neka dodatna podešavanja oko toga. Da li kasnije mogu da skidam aplikacije na primer eon tv preko nekog aptoida?

Da li kasnije mogu da skidam aplikacije na primer eon tv preko nekog aptoida?
To što si kupio ne koristi Android OS prema tome Aptoide koji sadrži Android aplikacije (i koji je sam Android app) je neupotrebljiv. A nisam siguran da li uopšte postoji Eon app za Roku OS... mislim (dakle nisam siguran, nemam proveren info) da nema.

Nema EON na Roku prodavnici.
@hose napravi nalog na US ili UK, na taj način ćeš imati najviše aplikacija dostupnih za skidanje.

Pozz, uzeo Roku da probam, najvise zbog iptv -a, instalirao nekako Iptv smarters, ali sem serija, nista drugo ne radi, nit kanali nit filmove hoce da pkrene. Neznam da li sem te i Tivi mate ima neka druga iptv aplikacija??

Nazad
Vrh Dno