Šta je novo?

Roditeljski nadzor Android + IOS

risa

Čuven
Učlanjen(a)
27.04.2003
Poena
675
Situacija je sledeća :
Ja imam Android a čerka IPhone.
Kako da instaliram neki app poput Family linka da je kontrolišem i ograničavam?
Pokušao sam sa FL ali traži da ćerka ima Android mobilni

Nabavis neki stariji iphone za tu svrhu npr Iphone 7,8 ili SE 2020 ne moze android apple niti apple android moraju da su oba uredjaja na istoj platformi
Pozdrav

Moj kum koristi google family link sa iPhone, dok njegov sin koristi neki random Android - i to radi uredno.

Ка да на Family link наместим да клинац не може да инсталира апликације?
Не могу да пронађем то подешавање.

Controls-content restrictions pa izaberes google play.

Prilozi

• IMG_0363.png
    IMG_0363.png
    72.4 KB · Pregleda: 25
Ja ne mogu da namestim na androidu ni da vidim ćerkin iPhone. Vidim samo stari android telefon. A zadovoljio bih se samo sa lokacijom...
I to kao može, barem po uputstvima AI.
Jel nekome to radi?

Problem je sto moras odraditi verifikaciju da bi se ulogovao na iCloud, koja ce biti poslata na iPhone, tako da gubi smisao.

Ček, ulogujem se ja na icloud kroz web, mojim nalogom, i šta dalje?
Čak sam hteo da kupim i icloud+ pa da je dodam u familiju, misleći da će tako da radi, al ne mogu da kupim icloud+
Jel mogu na njenom iPhone da se logujem mojim acc, pa da kupim, pa da je dodam? I dobijam li time nešto?

Имам проблем да ограничења која сам задао на дечјим Андроид телефонима путем Family Link апликације функционишу само код једног детета. Код другог детета не ради ограничења дневног времена коришћења телефона нити се телефон деактивира у намештено време, занимљиво на телефону се виде поменута ограничења али не функционишу.

Има ли неко идеју шта је проблем?

Сад тек видим да је у овој теми комбинација IOS и Андроид док у мом случају и ја имам Андроид телефон. Погрешио сам али ако неко зна шта је проблем нек напише. 🙂

Poslednja izmena:
Apple sa kontrolom dečijih naloga igra vroma prljavu igru.
Ne podržavaju Famili Link niti im pada na pamet da razvijaju ni neku svoju verziju Apple Family Linka za svoje uređaje, što bi veoma lako mogli da urade.
Deca vrlo dobro znaju da ako imaju Android telefon, tehnološki pismen roditelj lako može da im ograniči vreme, kontroliše aplikacije itd. To je jedan od glavnih razloga što svaki tinejdžer čim može za bilo šta da se izbori kod roditelja prvo traži iPhone. Kada decu na početku ubaciš u Apple Matrix dobio si korisnika za ceo život.
Naravno razvili su funkcionalnost da možeš detetu da daš svoj iPhone na pola sata da odigra igricu dok piješ kafu sa prijateljem/icom kako bi navikavao na iOS.
Mislite o tome.

Дечији ајфон може да се контролише са родитељског ајфона, ради и контрола дечијег андроида са родитељског ајфона, једино што не ради (колико ја пратим) је контрола дечијег ајфона уколико родитељ користи андроид. Тинејџери желе ајфон јер је кул, далеко су они од тих технолошких финеса.

Имам проблем са Family link,

До пре пар месеци је радило ок, да ли је било ажурирање или не, видим да се и апликација мало променила.

Раније је када дође ограничење телефон се блокира, сад више не.

Када да закључам после неког времена видим да је поново откључан.

Стално инсталира неке глупе апликације и ако нема дозволу.

Лоцирање не ради како треба, касно.

Никако не успевам да га наместим да ради како треба.

Поред тога што преко Вибера гледају Youtube.

Како да све то подесим?

Vrh Dno