Šta je novo?

RocketDock

Brazilko

Slavan
Učlanjen(a)
23.06.2007
Poena
320
RocketDock

rocketdock-774255.jpg

RocketDock is a smoothly animated, alpha blended application launcher.

It provides a nice clean interface to drop shortcuts on for easy access and organization.

With each item completely customizable there is no end to what you can add and launch from the dock.

Now with added Taskbar support your minimized windows can appear as icons on the dock.

System Requirements:

* Windows 2000/XP/Vista
* 500Mhz or faster CPU
* 10MB RAM free

Please note that Windows XP x64 Edition, Windows Vista 64-bit Editions, and alternate shells are not supported.

koristim ga vec duze, uglavnom je ok

Cek, cela jedna tema zarad Rocket Dock-a ?

Ja neko vreme koristio te dokove, ali sam onda stavio prs' na čelo i pomislio: "Što, bre, koristim ovo?" :) Jel zbog hover efekta povećavanja ikonica? Ili da mi ikonice budu pri ruKi (kao da nije isto da samo poređam ikonice us taskbar i bez nekog doka?)?

radi perfektno vec godinu i kusur .

Odlicna stvarcica i radi bez problema.

znači bolji je i manje davi comp od Object Docka ?

Ja neko vreme koristio te dokove, ali sam onda stavio prs' na čelo i pomislio: "Što, bre, koristim ovo?" :) Jel zbog hover efekta povećavanja ikonica? Ili da mi ikonice budu pri ruKi (kao da nije isto da samo poređam ikonice us taskbar i bez nekog doka?)?

xaxaxax aj stavi ponovo prst na celo :D,recimo da se poremeti rezolucija sta biva sa 30 ikonica na desktopu,dobiju noge i ponovo moras da ih redjas,ovde si miran,a i ja volim kada su male i neprimetne,efekti me manje vise ne zanimaju

http://rocketdock.com/addons/all/popular

Meni free verzija object dock-a radi odlichno... Nisam probao ovaj... mozda cu... ;]

Perfektno radi skoro 2 godine. Obavezan softver na svim mojim racunarima.

Ja sam ga koristio na win7 32bit par meseci i imao sam problema. Desilo mi se da rocketdock prijavi gresku i resetuje sve ikonice na default. Mislim da se to desavalo zbog stack dokleta, koji takodje izaziva blokiranje objectdock-a. A nisam nasao drugi stack doklet koji mi se svidja... Jel imao jos neko slicne probleme?

potvrdjujem

'ObjectDock Docklet support'
pise na sajtu.
kako da se ubace dokovi sa object docka u rocket dock? jel probao neko to? radi li?

Nazad
Vrh Dno