Šta je novo?

Rocket League

jel ima lag cheatera ili mi je do neta, sumnjam na net ali ako ima lag cheatera dal se resava gasenjem cross platfor tj. da li mogu da lag cheatuju i na pc i na ps?

jel ima lag cheatera ili mi je do neta, sumnjam na net ali ako ima lag cheatera dal se resava gasenjem cross platfor tj. da li mogu da lag cheatuju i na pc i na ps?
Imas u opcijama da ukljucis da ti pokaze indikatore problema sa mrezom.
Ako imas kasnjenje tipa lik udari loptu koja krenen u jednom pravcu i u sledecoj mikrosekundi promeni pravac kretanja u vazduhu, do tvog neta je ili kompa.
Meni se to desava kada skidam nesto full speed u pozadini i igram RL.

da da konstatovao sam u medjuvremenu da je do neta i paralelnog downloada, hvala u svakom slucaju

@almoust evil665 na pesu tako varaju imaju neki lag switch pa ga upale kad imas loptu sve nekako uspori baguje... idiotizam.... pa sam mislio da nije i ovde to slucaj

Šta kažete za 5. sezonu? 😁 Meni je ovo tek druga sezona aktivnog igranja i tematika mi je baš dobra. Još mi je taman ostalo od trejdovanja 1000CR da uzmem premium. Ovde definitivno moram da pokupim sve šta mogu. 😁

@almoust evil665 Ma u**alo me sa par dropova. 😁 Pisao sam da igram od kako je postala F2P, ali onako casual u prve dve sezone. Treću nisam ni pipnuo iz nekog razloga.
Tu su mi iz dropova uletela dva vozila koja su mi stajala u inventoriju bezveze, plus neki animirani decali i gomilu blueprinta. Pred početak 4. sezone sam saznao za tu varijantu za trejdovanje i ispalo je da mi vozila vrede preko 150 CR, a decali od 100 pa naviše. 😁
Tako da sam uzeo premium za 4. sezonu i onda povratak para (onih 100 po 100 kredita što daju za levelovanje), plus trejdovanja, i naletim na lika koji otkupljuje blueprinte. Taman sam imao da uštekam za ovu sezonu, plus sam tokom sezone potrošio na RLgarage za par vozila (Road Hog XL koji mi je već neko vreme main, Cyclone i Dominus GT), goal explosion (Supernova III) i animirani decal (Glorifier). Tako da sam taman sad kad sam uzeo opet premium završio na nuli. 🤣

Poslednja izmena:
Pitanjce posto nikada nisam radio:
Kako se trejduje za CR?

Sreca, mozes iskljuciti...
Ja odavno igram sa chat disabled, previse je krelosa od kada je igra free ...

Nista ne moze da mi zameni Nemesis-a, cim promenim kola padam u ranku, prosto neverovatno

Auuuu.... Naježih se gledajući trailer. :D Sad mi je jasno zašto su se pojavili grafiti u fazonu "Soccar Belongs to The Streets" na nekim terenima. Ovaj Pass definitivno ne propuštam. :D

Što se tiče vozila meni se Octane pokazao kao najbolji, ali koristim Fennec kao main jer imaju isti hitbox, ali ovaj bar liči na neki konkretan auto. 😂

Poslednja izmena:
@almoust evil665 - ajd da cepamo placemo i psujemo zajedno, kazu lakse je tako...

Dodjes na Bench diskord i cepamo

Ja sam pokušavao sa devetogodišnjim sinom i njegovim drugarima da igram i prosto me sramota koliko god ne mogu da im prismrdim a stvarno sam se trudio

^ Ponestaje im ideja

Ne znam što tako misliš... Možda je samo subjektivno interesovanje, ali žena i ja jedva čekamo. Kontamo da će nam ovo biti možda i najbolja sezona i verovatno oboje uzimamo premium, ne samo ja kao što smo do sada. 😄

Vrh Dno