Šta je novo?

RockBand

Switch

Slavan
Učlanjen(a)
10.03.2008
Poena
350
Da li kod nas ima negde da se kupi ova igrica sa pratećom opremom?

Nema, zato shto bi koshtala 300e :D

U inostranstvu kosta oko 200e. Tako isto i Guitar Hero III u austriji je 65e, a ovde skoro 100e.

U inostranstvu koshta 100e, ali to nam ne znachi previshe :)

Ma ja mogu da ga kupim kad hocesh, ali ce samo poshtarina da koshta 100e i carina bar 50, pa opet dodje 250 :) Samo bubnjevi mi u stvari i trebaju, gitaru imam od prvog dela, ali i samo njih kada bi uzeo koshtali bi me 100e minimum, samo poshtarina je tu 60 :) Cekam kombinaciju da mi to neko donese :)

Poslednja izmena:
Kada bi neko kupio par komada pa prodavao...

Rock Band Xbox360 PAL - NAPOKON

Napokon je stigao u PAL varijanti za xbox 360 i sta reci odsvirao sam 50% pesama u dahu.
Utisci:
Savrseno izbalansirano.U svakom setu pesama nekako raste tezina da bi bila najteza poslednja pesma u setu.Igra vas jednostavno uvodi polako u sve teze.Nekako ima bolji "leaning curve" od Guitar Hero serijala.Medjutim sto se tice tezine Rock Band je za jedan nivo LAKSI od Gutar Hero-a, jednostavno je laksi za sviranje, znaci kao sto sam ranije i video u video review-u nesto kao GH3 normal = RB hard. Vala igram GH po 2-3 sata skoro svaki dan i mogu da procenim :D.Atmosfera koncerta dosta bolja od GH-a i njegove dosta anemicne publike, dok je i ugao prikazivanja koncerta i artisticki pristup dosta bolji od GH-a. Na stranu to sto imate 3 instrumenta ali svidelo mi se sto sam napokon iskoristio head set za 360 (koji mi je do sada skupljao prasinu) pa sad imam instrumente za 2 clana benda gitaru+mikrofon. :D
Sto se tice izbora pesama ima za svakog, no blagu prednost bih u ovom slucaju (po mom ukusu pesma) dao GH-u ali to je stvar ukusa iako daleko od toga da Rock Band ima los izbor pesama. Na kraju mislim da se Rock Band izdvaja kao najbolji proizvod u ovom zanru.

... odoh da sviram :smoke:

igra se pojavila za ps2 preeee mnoogo vremena, i radi sa gh kontrolerom i singstar mikrofonima..

igra se pojavila za ps2 preeee mnoogo vremena, i radi sa gh kontrolerom i singstar mikrofonima..

E hvala ti ko rodjenom bratu.Da mi nisi rekao ja nikada ne bih znao :lupko:
Kao prvo radi sa GH2 kontrolerom a i ne rade oba singstar mikrofona a i verzija je osakacena kako graficki tako i ono najvaznije PO SADRZAJU.

80
1UP
On its own merits (which we're reviewing it on), Rock Band on PS2 is a fundamentally excellent rhythm game that simply lacks the variety and presentational polish of Harmonix's previous work. Compared to its PS3 and 360 versions, it comes up surprisingly short.

A i za tvoj info i verzija za 360 je izasla 20.11.2007. ali samo NTSC verzija pa se radujem sto imam i gitaru i mic i dao sam pisljivi DL disk za ovako sjajnu igru.Ako imas neki pametni komentar u vezi igre reci ovako.....:wall:

E kad sam ja celu igru masterovao na gitari :)

btw, igra radi i sa GH1 kontrolerom :)

Poslednja izmena:
...Ako imas neki pametni komentar u vezi igre reci ovako.....:wall:

sto bi radila oba singstar mikrofona kada u igri imash podrshku za samo jedan mikrofon?:smash:
Grafichki osakacena? Da li Ti stvarno uspesh da gledash shta se deshava u pozadini ako igrash na srednjem modu tezhine? ako igrash sa svih 5 fretova, garantujem da negledash pozadinu..

Radi i gitara sa GH1.

I izlazi disk u JUNU sa dodatnih 30 pesama(koje su bile kao DL-content) tako da eto vishe pesama nego sto imash na 360 i piratskom igrom.

a igru sam odigrao u januaru mesecu ja mislim..

PS2=WIn WIn...

sto bi radila oba singstar mikrofona kada u igri imash podrshku za samo jedan mikrofon?:smash:
Grafichki osakacena? Da li Ti stvarno uspesh da gledash shta se deshava u pozadini ako igrash na srednjem modu tezhine? ako igrash sa svih 5 fretova, garantujem da negledash pozadinu..

Radi i gitara sa GH1.

I izlazi disk u JUNU sa dodatnih 30 pesama(koje su bile kao DL-content) tako da eto vishe pesama nego sto imash na 360 i piratskom igrom.

a igru sam odigrao u januaru mesecu ja mislim..

PS2=WIn WIn...

Nemam ja nista protiv sto si ti to igrao u januaru, PAL verzija je jako kasnila pa ko ima PAL konzolu xbox360 mora to da ceka a zato sam ja i postovao za ljude koje interesuje.Dalje jel si igrao na gitari ili .....
A takodje tih 30 pesama nemaju veze sa originalnim pesmama jer ne govorim o DLC-u vec sta postoji u izdanju za 360/PS3 u startu.I sto se tice tezine na kojoj igram nisam prelazio na HARD dok nisam imao na normal SVA zlata u svim GH igrama tako da od skoro igram na hard a s obzirom da igram Rock Band tek 1 dan vidno mi je lakse da igram jer je GH vidno tezi, narocito GH3.Znaci uspevam da gledam i sta se desava na bini.Kad se nauci pesma ne mora ni da se gleda sta treba da se pritiska,alo procesljaj po youtube-u pa ces videti sta sve ljudi rade.Sto se tice Singstar mikrofona to nisam ja smislio vec je tako objavljeno pa " :smash: " uputi nadleznima za to, mene to niti interesuje niti zanima.Uz sve ovo nije mi cak ni jasno sta si u ostalom imao i da postujes te informacije u vezi PS2 verzije kad je to staro.Ja sam postovao u vezi 360 ver jer je to NOVO bar PAL verzija sa delimicno promenjenom listom pesama.

Dazaba nema 40% pesama kao na PS3/360 :d

A i za kontroler dzaba kad dalje verzije nece ni izlaziti na PS2 pa kad predjes na PS3 oprema iz pocetka :d

Pa to se podrazumeva, ali poshto skoro svakodnevno sviram GH na gitari od pojave prvog dela, vishe me to i ne interesuje toliko, uzecu bubnjeve za PS3 :)

...Dalje jel si igrao na gitari ili .....
.

Rock Band za razliku od guitar hero-a, nema podrshku za igranje na joypad-u, tako da samo gitara radi.

ja sam samo naveo da je igra za ps2 odavno izashla i da po meni nije nishta specijalna(chak je loshiji set pesama od gh3, narochito posto ovaj ima dragonforce :D) ako nemash bubnjeve. a mislim da bubnjeve kod nas josh niko nema.

Inache, pojavila se u prodaji gitara za PS2/PS3 koja je kompatibilna sa svim verzijama GH i sa rock band-om. ima oblik one legendarne strele, i cena ce joj biti 59$... kod nas ce slabije doci :S
GH4 dolazi sa bubnjevima i svim ostalim dodacima+mogucnoshcu da se sviraju pesme sa hard diska.. izlazi u oktobru..

Znaci ovo ne moze samo sa kontrolerom da se igra kao npr. GH3 ?????

Ne znam kako je kod X360, ali GH3 kontroler ne radi nigde osim u GH3. Isto tako i Rock band, ako prichamo o gitari. Zato je najbolje uzeti Ps2 i originalnu GH gitaru i preci sva 4 dela + Rock band, a onda nastaviti dalje ako te i dalje interesuje. To sve se moze kupiti na X360, ali ce da te koshta poshteno, ne mozesh da kupish pesme po zelji, vec morash u paketima i odvaljuju po ushima.

Nazad
Vrh Dno