E pa da se pohvalim moj Kone+ posle više od godinu dana šljaka bez problema. Nije imao ama baš nikakvih problema koje ste navodili u prethodnom periodu. Izgleda da me usralo samo tako.
Senzor bez mane, dugmići takođe, skrol fercera. Ništa se nije izlizalo iako je dosta korišćen. Teflonske nožice samo blago izlizane i to je jedino. Osvetljenje radi kao prvog dana, a to je onako kako je zamišljeno.
Sada me jedino mami novi DeathAdder ili Mionix.
Senzor nikako nije bez mane jer avago 9500 ima random akceleraciju od +-5 posto, što je no no, ali ako si mislio da je sam senzor ispravan na tvom primerku, to je druga stvar. Često ume senzor da brljavi, pogotovo one fensi lift off kontrole itd, tako da zaista imaš sreće. Što se tiče ergonomije i svega ostalog, miš je zaista super, ali neoprostivo je da kupim miša od 100 evra i da promenim 6 primeraka i da nijedan ne bude ispravan... ili bude doa ili mu nešto crkne u roku od mesec dva... sramota.
Ukoliko ti sam senzor (s tom "urođenom" akceleracijom) odgovara, čuvaj tog kone-a ka' oči u glavi ako ti se ni'šta nije poyebalo do sada.
Mionix ti ništa novo doneti neće, jer ima isti senzor, dok je DA druga priča. To je opaka zver sa opakim senzorom, ali opet to je i razer, koji generalno nije ništa bolji od roccata što se tiče kontrole kvaliteta.
Da novi DA košta do 4000, možda bih ga i uzeo i rizikovao, ali za ove pare... neka hvala.
Kad bude došlo vreme za novog mišnju, ukoliko ne izađe na tržište neki miš sa telom cm spawna ili xorneta (odgovara mi oblik, jer koristim mešavinu claw i fingertip gripa) i sa senzorom nalik avagu 3090, ali koji može nativno da ide do 400 dpi i da nema predikciju, onda ću verovatno uzeti novi g400 bez predikcije i to je to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari