Koristim Roomba 980 i prezadovoljan. Stari usisivac sad nekako deluje napusteno,kao neko siroce

Mislim da se za kupovinu robot usisivaca najbolje pripremiti tako sto cete dobro razmotriti vase prostorije.Ako po podovima imate mnogo kablova,cupavih tepiha,prelaznih lajsni.mesta gde on ni fizicki ne moze da udje onda i nije bas najbolja kupovina. Ukoliko dominiraju parketi,plocice,laminati,namestaj na nogicama,niski pragovi,onda je savrseno resenje. Mislim da nijedan robot na svetu za sada nije idealan i zato sam odustao od i7+ jer je tu ipak mnogo spojeva i faktora koji bi uticali na tecan rad i ubedjen sam da se nisam prevario.980 se veoma lagano cisti cak i ne cekam da se posuda napuni vec uvek nekako imam volju da je cistim. 980 ima dva rezima snage,a baterija za sada traje toliko da sam ga ukljucio non stop na jaci rezim i uspesno usisa kompletan sprat bez da se isprazni baterija.Virtualni zidovi su takodje fenomenalna pomoc. Meni je ipak najvece iznenadjenje bilo to sto usisivac i na tom nazovi turbo modu nije glasan i moze da radi i kada si u prostoriji