- Učlanjen(a)
- 03.09.2000
- Poena
- 1,445
Mop Pro je danas otvorio klizna vrata na jednoj prostoriji! Taj prostor do sada nije bio mapiran, jer uvek bude svašta na podu, pa reko' bolje da ne ulazi. Pustim ga da usisava ceo nivo i otvorim app posle 20 min, kad vidim ušao u vešernicu. Siđem dole, zatvorim širom otvorena vrata, inače ih nikada ne otvaram toliko. Reko' možda sam zaboravio da ih zatvorim. Pustim ga da radi, prošlo još pola sata, otvorim app, kad on drnda pred tim vratima, nikako da ode. Siđem dole, kad vidim opet ih je malo otvorio, da je nastavio tako, trebalo bi mu još neoliko minuta da ih otvori dovoljno da može da prođe i onda bi ih verovatno skroz odgurao. Morao sam da kliknem da ide na bazu, pa da mu dam novi ciklus da usisa dve preostale prostorije. Verovatno se to ne bi desilo da sam kliknuo na sve prostorije i start, a ovako sam pustio start celog prostora.
Kada je otvorio vrata, dogurao ih je do prazne kante. Da nije bilo kante, dok je bio unutra, verovatno bi ih zatovrio i onda ne bi mogao da izađe napolje, jer su vrata takva da iznutra verovatno ne bi uspeo da ih slućajno otvori. Ostao bi tamo dok mu se ne isprazni baterija i ja ne bih imao pojma gde je nestao :d
(da, znam da bih video na mapi
)
Kada je otvorio vrata, dogurao ih je do prazne kante. Da nije bilo kante, dok je bio unutra, verovatno bi ih zatovrio i onda ne bi mogao da izađe napolje, jer su vrata takva da iznutra verovatno ne bi uspeo da ih slućajno otvori. Ostao bi tamo dok mu se ne isprazni baterija i ja ne bih imao pojma gde je nestao :d
(da, znam da bih video na mapi