Šta je novo?

rma -> wav ili mp3

SuperStarr

Znamenit
Moderator
Učlanjen(a)
25.07.2002
Poena
1,105
Moja oprema  
CPU & Cooler
Xeon 5670 (6c/12t) @ 4.3Ghz
Matična ploča
ASUS P6T Deluxe v2
RAM
48Gb HyperX DDR3 @ 1666Mhz
GPU
Gigabyte 1060 6Gb
Storage
Kodak 512Gb + 16Tb RAID
Zvuk
Creative Audigy2 ZS
PSU
Zalman ZM600-HP (Heat-Pipe :) )
Kućište
Alexander Weiss (glass front + glass side)
Monitor
AOC 32" IPS
Miš & tastatura
G602 & Drevo 87 key (Red Switch)
Ostale periferije
MX Master 2 & K380
Mobilni telefon
Moto G9 Plus
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Program da konvertujem Real Media Audio u wav ili mp3 format, postoji li? 😀

Xillisoft Video Converter, taj cuda pravi sa svim formatima, cupa audio iz videa i sl. ali nije za neke zahtevne operacije.
Pozdrav

Accuphase je napisao(la):
GX::Transcoder + Real Audio Decoder Addin v2.1.28:

http://www.germanixsoft.de/en/index.html

Nažalost, potrošio sam 2h na DL programa i ništa ne mogu da uradim sa njim. Traži neke kodeke (i ako sam skinuo plug-in za rma i mp3), stalno se baguje, puca program... Ne mogu da verujem da je ovako loš... 🙁

Jel ima neka alternativa?

Bokaco je napisao(la):
Xillisoft Video Converter, taj cuda pravi sa svim formatima, cupa audio iz videa i sl. ali nije za neke zahtevne operacije.
Pozdrav

Gde da nađem ovaj progy?
Nemam srteće preko Googla.

Poslednja izmena:
Nikad nisam probao samo RealMedia Audio da konvertujem, ali probaj sa ovim: TinRA, a ako ne upali, potrazi stari TARA plagin za winamp 2.x (trebalo bi da radi i sa 5icom) koji cita RealAudio, pa pusti da ti winamp ispise wav.

@Superstar
Verovatno cu biti dosadan ali opet spominjem da program koji resava sve probleme oko konverzije je DBPOWER.

Ajd, pa javi sta si uradio.
Sa srecom!

Audio Converter

rm to mp3, ra to mp3, rmvb to mp3, asf to mp3, wmv to mp3, wma to mp3

Audio Converter is a good tool which help you convert RealMedia Files(ra,rm) and Windows Media(asf, wmv, wma) to MP3.

You can convert batch RealMedia and WindowsMedia Files.

http://www.streamingstar.org/audio-converter.htm

dBpower, kako je dobar progy, ovo je ne-ve-ro-va-tno! 😀
Toliko plugin-ova, ovaj nema šta ne može da konvertuje.

Evo i malo utisaka:
Konvertovao sam rma direktno u mp3, sve sam stavio na "very high" što se mp3-a tiče i zvuk je tako dobar, mnogo bolji nego u samom rma file-u? Jedino što mu treba skoro 10min za 1 pesmu i što je fajl duplo veći nego rma. Bitrate je Variable 192-320Kb.

Progy je strava! Mali a tako moćan!
Ljudi ja sam prezadovoljanj, svaka vam čast na pomoći i hvala puno! 😉
:wave:

SuperStarr je napisao(la):
dBpower, kako je dobar progy, ovo je ne-ve-ro-va-tno! 😀
Toliko plugin-ova, ovaj nema šta ne može da konvertuje.

Evo i malo utisaka:
Konvertovao sam rma direktno u mp3, sve sam stavio na "very high" što se mp3-a tiče i zvuk je tako dobar, mnogo bolji nego u samom rma file-u? Jedino što mu treba skoro 10min za 1 pesmu i što je fajl duplo veći nego rma. Bitrate je Variable 192-320Kb.

Progy je strava! Mali a tako moćan!

Ljudi ja sam prezadovoljanj, svaka vam čast na pomoći i hvala puno! 😉
:wave:

Ako konvertujes u mp3, stavi najnoviji lame, i krni mu vbr new preset ili medium preset, najbolji je odnos kvaliteta, velicine fajla i brzine konvertovanja.

Uzgred, sad sam video da su na elitesecurity nahvalili db kao najbrzi konverter.

Da spomenem da ima u prozoru za konfigurisanje opcija Proffesional frequency conversion koja daje bolji kvalitet ali onda normalno converzija traje duze,
Pozdrav

Nazad
Vrh Dno