Šta je novo?

*.rm i titlovi

• Začetnik teme Začetnik teme zeko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zeko

Čuven
Učlanjen(a)
31.10.2005
Poena
675
Da li je moguce pustiti titlove (sub, srt) preko real media videa, i ako jeste, kako? Probao preko vobsub-a, ali nista, on valjda samo pusta preko *.avi a ne i preko *.rm fajlova.

Naime, imam 11 serijala South Parka u rm formatu, a navukao sam devojku na seriju, a ona ne zna engleski pa joj trebaju prevodi, pa da ne bih zbog nje sad sve skidao u divx/xvid pomagajte!!! Svaki dan me pita: Jel si mi skinuo south park, a ja: nisam, znas nesto mi net radi slabo (a u pozadini skidam 6.4GB veliki COD :d:d:d

Instaliraš Real Alternative i pustiš fajl iz Media Player Classic-a sa njegovim titlovima.

Instaliraš Real Alternative i pustiš fajl iz Media Player Classic-a sa njegovim titlovima.

Mozes li malo da pojasnis?

Skinuo sam real alternative i snimio njega i mp classic, ali nikako ne mogu da pustim titlove (ni srt ni sub):wall: Nece da pusta titlove cak ni na divx/xvid filmovima - sve vreme je opcija "subtitles" nedostupna (desni klik na sliku pa u meniju - sve je dostupno, samo je opcija subtitles nedostupna (greyed out))!!

Treba da namestis DirectShow Video na VMR7 (renderless) ili VMR9 (renderless) u Output podesavanjima.

Ok, namestio sam, ali pusta prevode samo na avi, na rm video ne pusta! Sada je dostupna opcija subtitles i ukljuceni su enabled ali nista. Probao sam i u directX 7 i DirectX 9 modu u podesenjima. Sta sad da probam???

Jesi li i u onom Realmedia Video delu čekirao DX7 ili DX9 mod?
Da li ti se titlovi zovu isto kao video fajlovi?

Jesi li i u onom Realmedia Video delu čekirao DX7 ili DX9 mod?
Da li ti se titlovi zovu isto kao video fajlovi?

DA, probao sam i dx7 i dx9 mod i video i titlovi imaju isti naziv. Kao da je problem u prikazivanju titlova, zato sto su titlovi izgleda prepoznati - U meniju desnog klika pokazuje da su enabled i pokazuje njihov naziv.

Hm... ne znam, trebalo bi da radi.
Nisam doduše nikada zaista probao da pustim rm fajl sa titlom, a sada nemam ni jedan pri ruci da probam.

Radi iz KMPlayer-a, mada mislim da bi i Real Alternative uz pomoc ffdshow-a mogao.

Nazad
Vrh Dno