- Učlanjen(a)
- 27.04.2004
- Poena
- 680
Hm, kako ga pokrenuti na Visti 64?
Problem je sto on pri svakom pokretanju prijavljuje da fajl RivaTuner64.sys ne postoji.
Posle prvog pokretanja prikzao je tu poruku, i ponudio iskljucivanje driver signinga posle reboota, ja rebootujem, medjutim posle reboota isto. I koliko god puta pokrenuo i restartovao, situacija je ista i sve se vrti u krug.
Naravno fajl postoji u instalacionom folderu, ali ga vista ne vidi, verovatno zato sto nije signovan?
OC da 🙂Da li RivaTuner ima mogucnost prepoznavanja 3D aplikacija i pokretanja overclock-a kao ATITool?
Znam da moze OC. To moze i iz nVidia driver-a. Posle driver-a 175.19 vise mi ne radi OC iz ATITool-a. Samim tim nema automatskog OC pri pokretanju igara. A to mi nedostaje.OC da 🙂
@CF
Bice u novim Catalyst-ima sve u CCC-u 😉
Heh, ja sam moj resio. Inace vrlo glupo, kad me je prvi put posle instalacije pitao da izvrsi update aplikacije ja sam odbio, jer uvek odbijam s obzirom da koristim skranavi 56k, ali je trik u tome sto ona update-uje iz svog foldera - ne sa neta, tako da je posle updatea sve proradilo bez problema.I ja imam isti problem sa Vistom x64
bingo 😉Heh, ja sam moj resio. Inace vrlo glupo, kad me je prvi put posle instalacije pitao da izvrsi update aplikacije ja sam odbio, jer uvek odbijam s obzirom da koristim skranavi 56k, ali je trik u tome sto ona update-uje iz svog foldera - ne sa neta, tako da je posle updatea sve proradilo bez problema.
pozdrav nisam nikada koristio Riva Tuner pa ne znam da li je moguce sprziti graficku ili procesor ako neko cacka a nema pojma cinimi se da sam negde procitao da moze da se poveca broj obrtaja kulera na grafickoj pa bih probao samo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari