Šta je novo?

Riva Tuner ili NVmax 4.01.00 LE

Dark Angel

Čuven
Učlanjen(a)
19.01.2002
Poena
735
Moja oprema  
CPU & Cooler
XEON E5440 mod 775
Matična ploča
ASUS P5B
RAM
6 Gb
GPU
GIGABYTE 1050 TI
Storage
SSD Biostar 240Gb + HDD...
Zvuk
XONAR D 2
PSU
CORSAIR
Monitor
SAMSUNG 32" TV
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER x2
Ostale periferije
LOGITECH Z-5500
Laptop
ASUS VIVOBOOK OLED 1513, MACBOOK PRO 5.2 + 7.1 + ...
Tablet
ASUS TRANSFORMER
Pristup internetu
  1. Optički internet
Imam Riva Tuner i koristim ga za moju GF2 GTS...
ima li smisla prelaziti na NVmax ili je Riva Tuner OK ?

Dark Angel je napisao(la):
Imam Riva Tuner i koristim ga za moju GF2 GTS...
ima li smisla prelaziti na NVmax ili je Riva Tuner OK ?

Ja takodje imam rivatuner i sa njime sam prezadovoljan,dok me nvmax razocarao(imam neku stariju verziju).Po mojem misljenju bolji je Rivatuner.

Ne znam o cemu se prica ovde, jel ti to te programe koristis milion puta dnevno i u njima radis po sat dva pa je bitno koji ces koristit ? :)

To su bre programi tipa fire & forget (bez navodjenja ;)), kad namestis sve kako oces, a to je par ukljucivanja zaboravis ih.

Sasa je napisao(la):
Ne znam o cemu se prica ovde, jel ti to te programe koristis milion puta dnevno i u njima radis po sat dva pa je bitno koji ces koristit ? :)

To su bre programi tipa fire & forget (bez navodjenja ;)), kad namestis sve kako oces, a to je par ukljucivanja zaboravis ih.

Nije bas tako.Ja kada npr.slusam muziku,i ne igram se udjem u rivatuner i smanjim takt tj.deoverklokujem kartu(jer imam pasivno hladjenje),a kada hocu malo da se igram onda je o/c.I ponekad drajveri umeju da z*jebu stvar i onda opet moram da startujem doticni program.E,sad neko uvek voli da drzi oc kartu ili ne voli mnogo da cacka onda za njega mogu da posluze i podesavanja iz control panela.

Imas 2d i 3d podesavanja posebno u novim detonatorima vidi jel to radi.

Pozdrav!

Vrh Dno