Agilni je napisao(la):Postuj svaku muziku.
poshtujem muziku koja to zasluzhuje. a muzika koju neko radi da bi bio "cool" ne zasluzhuje ni "R" od Respecta.
Agilni je napisao(la):Postuj svaku muziku.
xvoodoo je napisao(la):daleko od toga da cemo da raspravljamo o ukusima, ali meni korn nikako nisu "cool"...
Agilni je napisao(la):Ti ne bi voleo da budes cool?
Rage against The mAchine je napisao(la):KORN nije cool? hahhahaha! naravno nemoj pogresno da me shvatis, ali korn kida, iliti jb mtr. Znas kako je jedan kriticar napisao: "Perverzno delo intimnog pakla!"
Agilni je napisao(la):Ne da su cool, nego bez njih bendovi kao sto su Deftones, Orgy, Limp Bizkit, Rammstein, Incubs i jos poneki... ne bi bili to sto su sada... vukli su ih sa sobom na turneje, promovisali ih...
Agilni je napisao(la):Htedoh ja to isto da kazem negde na pocetku rasprave, ali navukli me mangupi
xvoodoo je napisao(la):...
Da li si poslushao albume "Reign In Blood" od Slayera i "Beneath The Remains" od Sepulture?
Mare je napisao(la):Upravo to.... :mrgreen:![]()
Kain je napisao(la):ja cju samo josh da kazhem da ne mozhe niko da izigrava nekog muzichkog gurua i da prosipa neke priche o odredjenoj vrsti muzike ako istu slusha svega godinu dana... toliko
Agilni je napisao(la):A koliko ti imas?![]()
..... :eye:xvoodoo je napisao(la):20, fala na pitanju...
Kain je napisao(la):...kada se okanesh tog "zhivim samo za dva benda" stava...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari