Odoše i M.J. i Farrah Fawcett
Sta sve necu procitati ovde...Life goes on... nadam se da me sutra neće zvati tona ljudi da mi izjavljuje saučešće, mada su neki već od ponoći krenuli.
Vidi, o pokojniku sve najbolje, i da ti nisi mozda slucajno bio taj deckic koji je zlostavljan od strane Michael Jacksona pa da nam kazes iz prve ruke kako je on kriv, ne drzim nikom stranu ali deca siromasnih porodica i srednjeg staleza na rancu superbogate mega zvezde...huh...prljava ljudska masta moze za novac svasta da uradi pa me ne bi cudilo i da je ceo slucaj namesten. Ajde pokazite bar malo digniteta prema mrtvom coveku, dosta vas ovde velica ljude za koje je sigurno i dokumentovano da su zlocinci i ubice a vi napadate nekoga ko je u zivotu ostavio neizbrisiv trag u muzici za sva vremena.
Pa sta ima tebe da zovu, koji moj, ti on bio neki rod?!?
Meni je prosto neverovatno ima ljudi koji više vole i poštuju nekog crnca sumnjive prošlosti (droga, pedofilija), o nakaznom izgledu i broju operacija koje je uradio da bi ličio na svoju sestru da ne govorim.
Dali to treba da bude uzor za našu decu?
Preminulo je toliko ljudi, poznatih Srba, glumaca, muzičara, slikara... niko se nije setio da otvori topik.
Nego ajde sad kad se to desi, pa svi pričaju o tome i svi su kao potrešeni a čoveka nije bilo već 20 godina na sceni... valjda je to moderno u ovoj izopačenoj Srbiji.
Odlično onda okači njegovu sliku o zid i zapali mu sveću.Iskreno da ti kazem...Michael Jackson (ma kakve proslosti bio u privatnom zivotu) je muzicki genije i pravi prodigy, po mom skromnom misljenju njegov uticaj na muziku i svet uopste veci je od bilo kojeg dela bilo kojeg Srbina, Hrvata, Slovenca ili bilo koje druge nacionalnosti sa ovih prostora, da je neko od nasih poznatih muzicara, glumaca ili pisaca ucinio toliko u promovisanju CGI-ja u svojim spotovima i filmovima sigurno bi dobio svoje mesto u ovim neslavnim threadovima koji pocinju sa RIP, problem nekolicine vas je sto mislite da se svet okrece oko Srbije sto je stvarno smesno razmisljanje u 21. veku, odma da te razocaram za citavu vecnost....to nikada nije bilo niti ce biti.
Activision je vec najavio MJ Hero, cini mi se. Rasprodaja bola ...
Ovo sam i ja pomislio (gotovo identično!) kada sam pročitao Maxin post, ali nisam teo da komentarišem...Sta sve necu procitati ovde...
Pa sta ima tebe da zovu, koji moj, ti on bio neki rod?!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari