Šta je novo?

RIP MICHAEL JACKSON

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je neponovljivo, stvarno je bio NEKO medju nama na ovoj planeti:
[YOUTUBE]s7MmEMrCRfc&NR=1[/YOUTUBE]
Jako mi je zao.

Poslednja izmena:
zato sto to nije tema
I nemojte vise stavljati gupe slike i ostalo.
Jednostavno zaobidjite topic ako imate takvo misljenje.

Šta da kažem, iako ga nisam voleo zbog njegovog načina života, ipak je bio i ostao br. 1. Najprodavaniji album u istoriji nije mala stvar. Tu je u rangu sa Elvisom i Fredijem Merkjurijem po meni.

A ovo:

Odoše i M.J. i Farrah Fawcett

za Farrah Fawcett nisam znao.

Neka im je laka zemlja.

BTW - skoro je preminuo i David Caradine, pa eto i njemu RIP.

Life goes on... nadam se da me sutra neće zvati tona ljudi da mi izjavljuje saučešće, mada su neki već od ponoći krenuli.
Sta sve necu procitati ovde...

Pa sta ima tebe da zovu, koji moj, ti on bio neki rod?!?

Vidi, o pokojniku sve najbolje, i da ti nisi mozda slucajno bio taj deckic koji je zlostavljan od strane Michael Jacksona pa da nam kazes iz prve ruke kako je on kriv, ne drzim nikom stranu ali deca siromasnih porodica i srednjeg staleza na rancu superbogate mega zvezde...huh...prljava ljudska masta moze za novac svasta da uradi pa me ne bi cudilo i da je ceo slucaj namesten. Ajde pokazite bar malo digniteta prema mrtvom coveku, dosta vas ovde velica ljude za koje je sigurno i dokumentovano da su zlocinci i ubice a vi napadate nekoga ko je u zivotu ostavio neizbrisiv trag u muzici za sva vremena.

applause.gif

kako je jadno to kada nasednete na priche holivuda, i slichnih, bez trunke znanja o sluchaju, i stvarima koje su se zapravo desile.

otac i sin, koji su ziveli na njegovom ranchu, i koje je on udomio, optuzili su ga, i ovako ide ceo sluchaj -

otac je podneo tuzbu, tvrdeci da je njegov sin izjavio da mu je dzekson "pipnuo" penis.

na sudu, kasnije, sin je, pod velikim stresom (od laganja) izjavio da se se ljubili, i da je bilo oralnog seksa.

otac i sin su kasnije snimljeni u razgovoru, gde otac kaze "ako ovo prodje, obogaticemo se i unishticemo dzeksona"

NIKO od prisutnih na ranchu nije stao u odbranu Chendlerovi, gde je MAJKA malog chendlera izjavila da je to laz, i da dzekson NIJE pedofil.

zaboga, mali je morao na sudu da ispricha shta je video kod golog dzeksona, i sam dzekson je pristao insistirao na tome da medicinski struchnjaci pregledaju njegovo golo telo, da bi potvrdili ...

to shto ste videli u skeri muviju kako se najgluplji reziseri u istoriji holivuda sprdaju sa njim, i prozivaju ga, ne znachi da je on takav bio.

i prestanite da trujete temu, ovo je RIP tema, a ne tema gde cete da trujete sa vashim malogradjanstvom, jer kakav god da je bio - ovde mu se odaje pochast. ako vam je smetao do sad, imali ste priliku o tome da pishete.

:d:d:d

Дефинитивно је имао посебан таленат, али лично мени се само "Bad" албум доста свидео. Слава му.

Помало сам изнађен оволиким шоком западне јавности (а и делом домаће), потсетило ме на време кад је Тито умро.

@stormwatch153

А ко су ти злочиници и убице који се величају?

Meni je prosto neverovatno ima ljudi koji više vole i poštuju nekog crnca sumnjive prošlosti (droga, pedofilija), o nakaznom izgledu i broju operacija koje je uradio da bi ličio na svoju sestru da ne govorim.
Dali to treba da bude uzor za našu decu?

Preminulo je toliko ljudi, poznatih Srba, glumaca, muzičara, slikara... niko se nije setio da otvori topik.

Nego ajde sad kad se to desi, pa svi pričaju o tome i svi su kao potrešeni a čoveka nije bilo već 20 godina na sceni... valjda je to moderno u ovoj izopačenoj Srbiji.

Iskreno da ti kazem...Michael Jackson (ma kakve proslosti bio u privatnom zivotu) je muzicki genije i pravi prodigy, po mom skromnom misljenju njegov uticaj na muziku i svet uopste veci je od bilo kojeg dela bilo kojeg Srbina, Hrvata, Slovenca ili bilo koje druge nacionalnosti sa ovih prostora, da je neko od nasih poznatih muzicara, glumaca ili pisaca ucinio toliko u promovisanju CGI-ja u svojim spotovima i filmovima sigurno bi dobio svoje mesto u ovim neslavnim threadovima koji pocinju sa RIP, problem nekolicine vas je sto mislite da se svet okrece oko Srbije sto je stvarno smesno razmisljanje u 21. veku, odma da te razocaram za citavu vecnost....to nikada nije bilo niti ce biti.

Iskreno da ti kazem...Michael Jackson (ma kakve proslosti bio u privatnom zivotu) je muzicki genije i pravi prodigy, po mom skromnom misljenju njegov uticaj na muziku i svet uopste veci je od bilo kojeg dela bilo kojeg Srbina, Hrvata, Slovenca ili bilo koje druge nacionalnosti sa ovih prostora, da je neko od nasih poznatih muzicara, glumaca ili pisaca ucinio toliko u promovisanju CGI-ja u svojim spotovima i filmovima sigurno bi dobio svoje mesto u ovim neslavnim threadovima koji pocinju sa RIP, problem nekolicine vas je sto mislite da se svet okrece oko Srbije sto je stvarno smesno razmisljanje u 21. veku, odma da te razocaram za citavu vecnost....to nikada nije bilo niti ce biti.
Odlično onda okači njegovu sliku o zid i zapali mu sveću.

dzekson-vr2.jpg

I, kao što je očekivano, uspeli ste da pretvorite temu u gomilu pljuvačine i prepucavanja. Tema je bila RIP MJ, a pošto je sa toga (što je već offtopic) skrenuto na sve moguće i nemoguće, ne vidim smisla da se ovo nastavlja. Rekli ste šta ste imali.

Rasprava o liku i delu Jacksona, optužbama, pedofiliji, ko su Srbi i šta cene, a šta bi trebalo... negde drugde.

Poslednja izmena:
Umro Majkl Đekson!

Makso, primi moje najiskrenije saučešće...

Čoveče, kol'ko li će sada da skoči vrednost njegovih ploča, Ce-Dee-a i kaseeeta! :zgran:

Ja nisam ni očekivao ništa pametnije, mada su me pojedinci jako prijatno iznenadili onim što su napisali. Siguran sam da bi MJ napunio Kalemegdan ili Ušće baš kao što će to učiniti Simply Red i Madonna. Ljudi koji me znaju su me zvali zato što me dobro poznaju i zato što znaju da sam bukvalno odrastao uz tu muziku i da sam N.1 fan od kako znam za sebe. Verovatno mi je zato ovo palo teže nego kad su mi umrli i baba i deda sa kevine strane (pogotovo jer smo mesecima znali za ishod i bili su vezani za krevet). Ovo je dosta drugačije - spremaš se da ideš na koncert, gledaš video snimke sa priprema i onda odjednom kraj. E sad ako sam ja ***** kao i većina hardcore fanova koji i plaču po ulicama velikih svetskih gradova (a i pevaju :)), onda neka bude tako!

Kolika je to legenda, ništa i niko mu ne može osporiti! Pogotovo ne ljudi koji veruju u sve što pročitaju. Oni koji su znali kakav je čovek i šta je uradio, to dobro znaju, a ta pravda je pobedila i na sudu. Šteta samo što mu je to dokrajčilo zdravlje - čak i bez toga, taj čovek je išao pod punu anesteziju nenormalan broj puta - ljudski organizam jednostavno nije napravljen da sve to izdrži.

p.s. Hvala Marko!

Poslednja izmena:
Fan ovoga, fan onoga, za mnoge je ona emisija na pinku nista za sakriti (verovatno je i ta emisija oslikana sa zapada) - gde takozvane zvezde biraju predsednika svog fan kluba :wall:
Je li a koliko ono imate "prijatelja" na fejsu? :p

PS: Voleo sam neke pesme i spotove Majkl Dzeksona i stvarno je bio izuzetan pevac, zao mi je sto je umro, ali nisam nikakav "fan" doticnog milijardera.

Poslednja izmena:
Activision je vec najavio MJ Hero, cini mi se. Rasprodaja bola ...

Не верујем да ће се поново родити неко ко ће оставити оволики печат на музику. Сваким албумом је померао музику напред. И данас чујем семплове његових песама у хитовима, поп музика и даље доста копира оно што је он донео.

Нек' почива у миру...

Sta sve necu procitati ovde...
Ovo sam i ja pomislio (gotovo identično!) kada sam pročitao Maxin post, ali nisam teo da komentarišem...

U svakom slučaju, mislim da ova tema nije za iznošenje bilo kakvih optužbi (niti odbrane) protiv MJa, jer svakako NIKO ovde ne zna šta je istina oko svega toga...

Ima puno nas koji su voleli muziku MJa, koji su odrasli uz te pesme, i koji cene MJa kao jednog od vrhunskih muzičara i zabavljača svih vremena. Svima nama će biti žao što sada ZNAMO da se više nikada neće čuti neka nova pesma ovog genija (ne mislim na ono što će izdavačka kuća i slični sada hitno štancovati).

Hmmm... MJ, hvala ti za one desetine izvanrednih pesama! :,,:

KO prvi krene sa prozivanjem vredjanjem i slicnim off -topicom dobija opomenu istog trena ...

Poslednja izmena:
RIP

michael-jackson3.0.0.0x0.359x356.jpeg

Za mene najtuznija i najsokantnija vest o smrti osobe koju licno ne poznajem.
Pored svih afera, pamticu ga kao humanitarca i kralja soubiznisa.

jackson.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno