Šta je novo?

Rii Mini Keyboard (Bluetooth)

Jesi li probao u Milleniumu na stadionu?

Ne tako davno je u oglasima bila jedna. Oko 40ak evra ako se dobro secam>

Desk doo, Beograd, bilo pre par nedelja (kupio jednu) pozovi pa pitaj

Pa da budem iskren nisam se puno igrao uzeo sam je za HTPC mladjoj cerci tako da sam imao samo par pruta priliku da se poigram s njom. Tasteri u ok i moze se kuckati s njom ne neke tekstove ali za web je sasvim dobra nije za neko duze kucanje..mada moje cerke koje tipkare po mobilnom brze od treptaja krila kolibrija sasvim se lepo snalaze sa njim kad su na facebook. Pad je ok zna nekad da malo bude spor ali nista strasno ne znam dali je do prijema jer mi je kuca sva u WiFi...BT pa da nesto smeta (udaljena je je oko ~2m od prijemnika) ali to je retko pa neces ni primetiti. Smeta mi polozaj "desnog i levog tastera koji su ispod pada nekako bih volio da su ih stavili odozgo kao kod joypad "pod kaziprst". To se odnosi i na kursorske tastere ali to je deo ergonomije tako da zavisi na sta si navikao. Malo mi je blesav laser za obelezavanje ali ona je namenjena kako kaze proizvodjac za prezentacije. Dobro je sto ima mehanicki prekidac za paljenje istog pa se nece slucajno upaliti. Imas i multimedijalne tastere ali moras da prtisnes Fn da bi radili sto je ok ali zna da iritira. Netrazi drajvere win je odmah prepozna i sve radi. Meni smeta sto ima ugradjenu bateriju a s njima nekako nikad nisam siguran dali ce da radi kako treba odnosno nekako mi se cini da uz svu paznju brzo odu. Sve u svemu simpaticna spravica. Ozbiljno "kvalitetno" uradenja plastika, nekrcka, grafika je dobro ostampana. Ko puno tipka na mobilnom ovo ce mu doci kao pravo osvezenje osecace se kao kod kuce

Oko 40€, pazite imate dve verzije Wireless Bluetooth i obicnu Wireless Keyboard na 2,4Ghz sa vecim prijemnikom koji ide u tastaturicu razlika je samo u tome sto gore levo imate kod Bluetooth dugme za konekciju a kod obicne bezicne tu je dugme za pozadinsko osvetljenje inace su identicne i kostaju priblizno isto par eura razlike. Ja to nesto nisam vidjao Rii u EU osim na netu pa sam se prijatno iznenadio kad sam je video u BGD i bez razmisljanja kupio. I po dobrom starom Marfiju kad sam se vracao kuci parkiram se da se odmorim u Italiji i bas pored izloga gde Rii seva sa cenom od 31€. Mislio sam da je neki klon kaod ono Rii jos daju i futrolu od eko koze za njega kao poklon. doslo mi da udarim glavom od izlog. Da napomenem ima i puno klonova Rii pod drugim imenom e sad ko je tu "original" proizvodjac a ko PRC kopija ili je sve iz jednog pogona samo drugi Brand ne znam ali ima razlike u kvalitetu izrade. za Rii kazu da radi sa Samsung Galaxy Tab a kako isti nemam nisam probao ali na youtube ima dosta o tome. Pre par dana sam u Fr kupio za (40€) http://www.dealextreme.com/p/rapoo-2900-touch-slim-wireless-keyboard-with-touchpad-59624 po meni mnogo lepse i ozbiljnije resenje (Nazalost ne BT) i ne tako malo

Poslednja izmena:
Hvala. Treba mi zbog kompa,kad se zavalim u krevet da mogu da pustam filmove,eventualno malo surf,a i delimicno zbog mob-a,da vidim kako to funkcionise :D Imam vec bezicni mis i tastaturu samo to mi je njakanje,a i pola kreveta mi zauzme sve to :S: Nekako mislim da ce ovo biti dobro resenje,samo jos da se pojavi u nekoj prodavnici...

Koliko vidim, ima u DuoCom prodavnici, ali ne znam da li imaju na lageru... Vidim da imaju i isporuku, tako da verovatno mogu i u NS da ti isporuče.

Znam decka koji je narucio sa dhgate za neke male pare, ali su je ocarinili pa je ispala malo vise :). Inace salju na kucnu adresu :).

Znam decka koji je narucio sa dhgate za neke male pare, ali su je ocarinili pa je ispala malo vise :). Inace salju na kucnu adresu :).

Kako stvari stoje morace se traziti neka alternativa...mada sve se nadam da ce stici i kod nas u neku prodavnicu,a znaci imati i garanciju...

Duokom ih uvozi, kod njih ces dobiti najprecizniju informaciju

Hvala. Treba mi zbog kompa,kad se zavalim u krevet da mogu da pustam filmove,eventualno malo surf,a i delimicno zbog mob-a,da vidim kako to funkcionise :D Imam vec bezicni mis i tastaturu samo to mi je njakanje,a i pola kreveta mi zauzme sve to :S: Nekako mislim da ce ovo biti dobro resenje,samo jos da se pojavi u nekoj prodavnici...

Ako ti je samo za to imas i ovo kao elegantno i jeftino resenje: http://itsvet.com/proizvod/lenovo-n5901a/comp_comp_keyboard/194/960 Ja sam je uzeo i sasvim mi fino radi...

Kao sto rekoh zvao ih i zvacu ih ponovo jer su rekli da ce navodno dobiti,samo to je standardno za sve da kazu... A video sam i tu lenovo tastaturu i ovaj rii mi je nekako elegantniji i funkcionalniji,plus mogucnost da se poveze sa telefonom i pozadinsko osvetljenje na tasterima...

Nazad
Vrh Dno