Šta je novo?

Ridge Racer Unbounded

Gdin_M

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
17.01.2009
Poena
605
Ajde, posto nema tema a mene npr. interesuje, rekoh da otvorim temu.

Ridge Racer Unbounded is an upcoming racing video game for Microsoft Windows, PlayStation 3 and Xbox 360. It is published by Namco Bandai and it is being developed by Bugbear Entertainment. The game is planned for a 2012 release.

Dakle, od kreatora Flatouta stize nesto sto najvise lici na...
Flatout. :D

Ridge Racer Unbounded - PS3 / X360 / PC - Sneak Peek

Poslednja izmena:
Meni se svidja :D

Hmmm, Sopenov Nocturno na pocetku, sve sa slow-mo scenama. Jel' ovo treba da bude neka aluzija na sad vec kultni trailer za Witcher 2?... :p

BTW, sudeci po ovome sto su prikazali u traileru, igra ima FAIL written all over it. :)

Nece biti fail, bice flatout/burnout ripoff.

A baš sam se pitao šta bi sa Flatout serijalom. Mislim ok, Ridge Racer je legendarni konzolni serijal i mnogo je poznatiji od Flatouta ali mi svejedno nije jasno zašto tim koji ima relativno poznat IP razvija nešto tuđe i to matoro kao Ridge Racer (krava koju su izmuzli skoro kao N4F i Test Drive).

Kako idu ove najave biće da je PC novi Playstation :p (LA Noire, Ridge racer, MGS Rising, još samo da Kaz objavi da radi na GT fur PC)

Vidim ja da sve PS igre dolaze na PC al drugacije-RR ali kao flatout ripoff/spinoff svejedno, i MGS koji vise nije mgs nego gears of rising :d

Kako idu ove najave biće da je PC novi Playstation :p (LA Noire, Ridge racer, MGS Rising, još samo da Kaz objavi da radi na GT fur PC)

This.

Doduse, sumnjam da cemo GT ikada docekati u PC varijanti, s obzirom da je Polyphony deo Sony-ja. No, ako do toga ipak dodje (Kazunori je pre par godina davao neke nagovestaje vezane za kinesko trziste), citacemo u novinama o samoubistvu izvesnog VIP membera iz juzne sobe... :d

Poslednja izmena:
Novi trailer za Flatout: Unbounded :D

Ovo je isto ko Burnout Paradise.

Slazem se...previse arkadno, sulude brzine, a interakcija sa okolinom je tu cisto sminke radi.

imam neki osecaj da je strasno dosadna :D

Kako li je samo Bugbear ovo spakovao u 1.6GB samo?

Kao veliki fan Flatout serijala (ne računam ovaj plač majke božije Chaos & Destruction), radujem se novom naslovu i nadam se da će biti barem upola dobar kao prva dva dela Flatouta.

Podseća malo na Split second, u kojem sam takođe uživao.

Poslednja izmena:
Gamespot dao 8 dok je videogamer 5... Velika mi je to razlika u ocenjivanju sad ko je tu koliko potplacen ;D... Moram probati ovo svakako, igra mi se neka voznja

Izaberem trku i oznacim start i izbaci mi games is stopped working i spusti me na desktop,verzija igre je najpoznatija izlecena :D

Si instalirao zadnji directx i onaj .NET sto je potreban za igru?

Mene izbaci na desktop posle poruke 'connecting to server',a jutros sam je pokrenuo normalno.

Isti problem kao kod Vlaxii-ja.
Jutros je probah i radila je odlicno,kad kasnije sedoh da se malo udubim ono let u desktop.:crash:

au koje djubre od igre i jos 50e na stimu... :smoke:

Odigran veceras dosta partija u multiju i mogu reci da je zabavno rokanje uz pamping tehno. Nego, neke nocne mape su postavile standard koliko lans flerova moze da bude u isto vreme na ekranu, bukvalno kad ne oslepeh na nekim mapama i neke sam gotovo cele vozio po instinktu. :D

btw, jel ima ova igra neka graficka podesavanja sem onog anisotropic filteringa kao vrhunca grafickog tweakovanja? Nekako lose radi igra, vrti mi se na 40-ak frejmova sa gpu usageom oko 70 posto, sto je lose za onakav prikaz igre...

Nazad
Vrh Dno