Šta je novo?

Ridge Racer Unbounded

^ Tebi je jos i dobar usage,meni je 40-45% uz fps koji varira 47-60. Od podesavanja imas i rezoluciju,i to je nesto. :D

Pa to je to, izgleda da je svima fps isti i meni tako seta do 60, a zadrzava se najvise na 40-ak. Mozda bude do lekica da on ogranicava fps kao u slucaju MW3, a bas me interesuje da li je i na originalu ovaj problem...

Ne znam kako svi igraju ovo a niko nije igrao niti ne igra split/second koji je 7 koplja iznad ovog naslova u apsolutno svemu.

Ja sam se naigrao split seconda i ovo mi baš deluje slično. Probaću uskoro pa javljam utiske, ali šteta za Bugbear, ako je tako. Trebalo je da nastave sa Flatout franšizom, nedostaje mi do yaya...

Ne znam kako svi igraju ovo a niko nije igrao niti ne igra split/second koji je 7 koplja iznad ovog naslova u apsolutno svemu.

Kako bre nismo igrali Split Second, on izuva koliko je napucan, ali nije ni ovo toliko lose, jeste koplje iza njega ali je i dalje igrivo. Ovo je vise neka mesavina Burnouta sa Split-om na stazama koje su veoma slicnog dizajna kao one gradeske u Flatout-u 2 ili Carnage-u.

Nisam hejter, ali ne može ni da priđe Burnout-u 3 (jedini i najbolji pravi burnout po mom mišljenju, definicija serijala) pa ni do Revenge-a... Osećaj brzine mi se ne sviđa, kao i upravljanje. Imam neki čudan lag u toku igranja... Ostao mi je uključen chrome kada sam probao ali imam 8gb rama, sumnjam da mu je smetalo 2-3 što je uzeo chrome i sistem...

Doduše nisam igrao mnogo pa sada da sudim. Ceo dizajn i sve ostalo izgledaju nekako prazno. Znam da možeš da ti praviš svoju mapu ali ponovo, svaka staza je bezlična. A efekti brzine (ono svetlo koje se kao razmazuje) užas. Kao da je low budget igra skroz..

Meni se svidja, iako se dosta ponavlja.

Najvishe mi se svidja kombo power-upova i odlichno izbalansirana tezina koja polako raste sa prolazenjem staza.

Sa druge strane, Split Second je imao mnogo bolji production value.

Evo, konačno sam stigao da probam ovo i evo nekih mojih utisaka.

Što se tiče performansi, igra mi radi u proseku 55 -+5 frejmova, a najmanje 43. GPU usage je u proseku oko 50 posto, a maksimalni mi je bio do sada 68 posto i to na par sekundi samo. Igra radi lepo i lepo izleda.

Osećaj brzine je solidan i igra je zabavna, ali deluje kao solidna kopija split seconda sa primesama burnouta. Burnout ima daleko bolju fiziku uništenja i sinematične sekvence kad spucaš nekoga, dok SS ima bolju grafiku, bolji sveukupni osećaj, pogotovo kad razoriš neku metu, imaš osećaj da si postigao nešto, jer često skenjaš nekoga i ode pola staze u racku, dok ovde ova uništavanja meta po meni nemaju nikakvog smisla, sem kozmetičkog.

Iako sam odigrao tek nekoliko trka, sve u svemu, ovo mi deluje kao singularity naspram bioshocka. Dobra igra, ali ipak kopija u debeloj senci originala. Igraću ovo svakako, pa ću da vidim dokle će me držati.

Flatout 1-2-ultimate carnage je i dalje keva za ovo u kvalitativnom smislu, tako da mi deluje kao da je bugbear otišao korak unazad s ovim naslovom... Nadam se da će flatout 3 svakako pojaviti jednog dana, to se čeka...

Poslednja izmena:
Predjoh ovo i utisak je veoma mlak. Ima zanimljvih momenata ali previse smara jer se sve stalno ponavlja i sve ostavlja utisak brzog kesha na poluproizvodu...

Nazad
Vrh Dno