Šta je novo?

Riddick i NX7800

Dragan1985

Slavan
Učlanjen(a)
19.10.2005
Poena
319
Uz graficku kartu sam dobio Riddick igricu, ali ne mogu da je pokrenem. Posle pokusaja pokretanja igrice pojavi mi se poruka kako gr. karta ne podrzava OpenGL 1.3?! Skinuo sam patch sa MSI-jevog sajta, ali on nece da se instalira (na 5% se prekine).
Da li je neko uspeo da pokrene ovu igricu?

Ocigledno imas neki problem sa svojim racunarom posto je ovo vec drugi thread koji pokrece u kome ti nesto ne radi kako treba. Sad ces za svaku igru koju instaliras i pokrenes da startujes thread ovde???

Prvo, proveri svoju masinu, instaliraj novije drajvere, instaliraj jednu lepu igru zvanu 3DMark (postoji nekoliko delova, svejedno koji) i dok ne uspes da je poteras da ti radi stabilno nemoj se javljati.

moras u Riva Tuneru, u opcijama za OGL tweak da stavis ogl 1.5 i proradice ti riddick

Falcon je napisao(la):
Ocigledno imas neki problem sa svojim racunarom posto je ovo vec drugi thread koji pokrece u kome ti nesto ne radi kako treba. Sad ces za svaku igru koju instaliras i pokrenes da startujes thread ovde???

Prvo, proveri svoju masinu, instaliraj novije drajvere, instaliraj jednu lepu igru zvanu 3DMark (postoji nekoliko delova, svejedno koji) i dok ne uspes da je poteras da ti radi stabilno nemoj se javljati.
Nemoj se ljutiti.
3DMark prodje sasvim lepo, a i sve ostale igre lepo rade.

A i 3DMark je D3D aplikacija, a čovek je imao problem sa OGLom.

Problem nije do kartice vec do software-a, odnosno riddick-a. Isti problem je i sa karticama iz 6xxx serije jer igra ne prepoznaje ogl 2.0 i samim tim misli da je to neka starija verzija. Sve se to lako resava kao sto sam napisao par postova iznad..

pozdrav

Treba mu samo 1.3 patch za Riddicka!

Downloaduj Riva tuner. Pokreni ga. Forceware detected-customize-OpenGL settings-compatibility-openGL version string override namesti na 1.5. Problem resen Radice i druge igre, ali ti uvek istim putem vrati na 2.0. A moze i kako moderarator kaze.

Ajd probaj ovo ;)

Prilozi

• Riddick EFBB - Nvidia openGL fix.rar
    178 KB · Pregleda: 135
Hvala GoranM, sada sve lepo radi.

bakiba je napisao(la):
Downloaduj Riva tuner. Pokreni ga. Forceware detected-customize-OpenGL settings-compatibility-openGL version string override namesti na 1.5. Problem resen Radice i druge igre, ali ti uvek istim putem vrati na 2.0. A moze i kako moderarator kaze.
ccc, pa sto coveka pujtate da radi ovo prchkanje, kada apsolutno nema potrebe za tim!

Da ja nisam mrsomudio, mozda ne bi covek tako brzo dobio lakse resenje koje treba i meni. :)

Vrh Dno