Šta je novo?

Richard Burns Rally=Simulation=Realnost????

drapin je napisao(la):
Secenja su dozvoljena u razumnim granicama.

Sad me podseti jedne situacije od pre 2 godine (vozen je Rally Safari, Afrika) kada je Colin odlucio da ne vozi putem vec je odlucio da se "iskljuci" i vozi paralelno travom. U pocetku je dobio dosta jer je isao brze ali je kasnije morao da uspori da bi se vratio na put. Znaci, dozvoljeno je sta hoces samo ako ti se isplati.

EDIT:

http://www.carenthusiast.com/20020721_wrc2002safari_review_af.html

Poslednja izmena:
I dalje najbolji rally!i bi ce jos dugo dok ne izadje dvojka! :D
Evo da ne bi ispalo da vozim samo asfalt! , posto su najavili led i sneg za vikeng evo malo Finske (moja vremena kulturno vozeno bez dr**a setupa i secenja putanje) :eyebrows: :eyebrows:
S1 KAIHUAVAARA 4:05.60
S2 MUSTASELKA 5:14.19
S3 SIKAKAMA 5:55.68
S4 AUTIOVAARA 3:41.70
S5 KAIHUAVAARA II 4:02.00
S6 MUSTASELKA II 5:19.90
Poz...(svima!) :wave: :wave:

Poslednja izmena:

prosto ti zavidim, ne na vremenima nego na tome kolko imas vremena da se igras :)

Ser_Zile je napisao(la):
prosto ti zavidim, ne na vremenima nego na tome kolko imas vremena da se igras :)
Gledaj ovako danas sam ga vozio oko 1h(odvozio sve staze i to je to)
U proseku is prvog ili drugog puta sam postigao ta vremena , nisam strebao staze!.I ne treba mi puno vremena samo sednem i ovozim jedanput nedeljno kad imam vremena!
Kao se spremam za zimu!
Pre toga sam ga vozio 7 dana pre!I nije bas nesto da imam vremena!

Poslednja izmena:
MarkoJ. je napisao(la):
Nevezano za ovo jel znash mozda kada ce vec emulator sa ps2 , sada treba da izadje gt4 a ja se topim u slikama i zvuku aaaaaaaaaaaa!!!!
P.S pogledaj na emulationgalaxy.co.yu ima o gt4 spisak stazaaaaaaaaaa!!!!
Poz...

Za jedno 3-4 godine kad svi budu igrali GT5 na PS3 :D

driver je napisao(la):
Za jedno 3-4 godine kad svi budu igrali GT5 na PS3 :D
Aaaaa , bilo bi lepo da bude malo brze!(onda i nece biti neki fazon)
Poz..

Ljudi, izvinite ako malo upadam, ali citam ja ovaj tread....pa me zanima da li ima u nekoj simulaciji FORD Mustang iz '67 ili koje vec (68ili69) godine - za mene najlepsi auto sa najboljim zvukom motora....jos ako je crvene boje:)

The Minister je napisao(la):
Ljudi, izvinite ako malo upadam, ali citam ja ovaj tread....pa me zanima da li ima u nekoj simulaciji FORD Mustang iz '67 ili koje vec (68ili69) godine - za mene najlepsi auto sa najboljim zvukom motora....jos ako je crvene boje:)
probaj u gran turismu!(ps/ps2?)

Presao sam RBR na najtezem nivou , imao sam 60 poena. Nije islo glatko, srecom moze da se snimi progres. Najlakse sam prosao Finsku. Najludje mi je bilo kada sam vozio Englesku, poslednji stage sa gumama za suvo, po blatu.

Lukija je napisao(la):
Presao sam RBR na najtezem nivou , imao sam 60 poena. Nije islo glatko, srecom moze da se snimi progres. Najlakse sam prosao Finsku. Najludje mi je bilo kada sam vozio Englesku, poslednji stage sa gumama za suvo, po blatu.
Svaka cast! :banana:
Poz.. :wave:

The Minister je napisao(la):
mustang iz 68 ima u toca race driveru 2 i vozi se po trkacim stazama a zvuk pa ne znam kako zvuci pravi mustang njesam se vozio

Pogledajte www.gt4ever.com
Ako bude ovako!Cao komp ode ja na ps2!
strasno:Saleen,Rolls-Royce,Panoz,McLaren,Maserati,Lamborghini,Bugatti!!!
Neki od ekskluziva!!EXTRA!
p.s.A tek friziranje doticnih, aaaa!!!

Poslednja izmena:
Vrh Dno