Šta je novo?

Richard Burns Rally=Simulation=Realnost????

Bane za pocetak cote d'arbroz 2(naziv?nije bitan uglavnom france stage 6)
Malo asfalta,pa ce mo makadam,snega,kamenja,prasine...
Najbolje vreme?
Zeleo bih da vidim kako stojish sa asfaltom!(za sada po suvom!)
Ako te interesuje moje vreme bas sam danas vozio posto mi je vreme bilo oko 3:06 a stage record 2:50 pa sam se morao malo potruditi.Inace stazu sam vozio samo jedanput dosad i to na sampionatu - otud i to vreme!
Sta mislish jesam li oborio to vreme ili sam i dalje blizu??

Jos nesto posto si ti izazivac a ja gost ja biram prvu stazu i drzavu , ako tebi odgovara da vozimo iz svake drzave po jednu stazu i onda razmenimo vremena-replay i znacemo na cemu smo!!Ako moze eto onda moja prva staza je ona gore i vidimo se na cilju!!
Poderacu te kao sto Marko dere jarca!
Pozdrav!!!

MarkoJ. je napisao(la):
Jos nesto posto si ti izazivac a ja gost ja biram prvu stazu i drzavu , ako tebi odgovara da vozimo iz svake drzave po jednu stazu i onda razmenimo vremena-replay i znacemo na cemu smo!!Ako moze eto onda moja prva staza je ona gore i vidimo se na cilju!!
Poderacu te kao sto Marko dere jarca!
Pozdrav!!!
Tako se reli ne vozi. Možemo jedino da se nađemo, sednemo jedan pored drugog, svako sa svojom mašinom i sa svojim upravljačem, jeli, voze se kompletni reliji, sa sve damage-ima, bez restarta, bez ičega. Odvozamo ceo šampionat, vremena prebacimo u excel, posle svakog relija idemo SUM, kome je manje vremena trebalo da završi reli dobije 10, kome više dobija, kolko se dobija, 6 ponea. Pošto nas je samo dvojica, nije bitno za poene, ko bude imao manje pobeda, izgubio je. Ukoliko 3:3 posle prve sezone, ***** li ga šta ćemo, na 2 relija razlike, što je teško, ali što će pokazati ko je bolji. Dakle reli nije time trial, nego nešto mnogo kompleksnije, zbog čega mi nije bitno da vozim na tastaturi, mišu ili volanu.

MarkoJ. je napisao(la):
Bane za pocetak cote d'arbroz 2(naziv?nije bitan uglavnom france stage 6)
Malo asfalta,pa ce mo makadam,snega,kamenja,prasine...
Najbolje vreme?
Zeleo bih da vidim kako stojish sa asfaltom!(za sada po suvom!)
Ako te interesuje moje vreme bas sam danas vozio posto mi je vreme bilo oko 3:06 a stage record 2:50 pa sam se morao malo potruditi.Inace stazu sam vozio samo jedanput dosad i to na sampionatu - otud i to vreme!
Sta mislish jesam li oborio to vreme ili sam i dalje blizu??

Moraces da stisnes jos, Bane jede malu decu :-devil-: . Ja sam vozio 2:49.58

Bane , sta ti mislish da ja neznam kako bi se trebalo voziti!Gledaj na to ovako ti si u bg-u a ja u somboru , znaci veoma je tesko da se nadjemo sa kompisima i uporedo trkamo!
Jedino eto mozemo voziti na vreme stazu po stazu , inace tako se i takmice preko neta.
Znam ja da to nije ono pravo , ali ipak predstavlja deo vozaca i njegove sposobnosti da vozi , primera radi neko ovu stazu ma koliko je vozio i mislio da zna voziti nece je nikada spustiti ispod 2:50 razumes.Rbr je dosta ozbiljniji i tezi od dosadashnjih relija tako da i nema bas puno strebanja staze napamet , moras ipak znati voziti!
NECU vam namerno reci koje je moje vreme , ali shvatite me ozbiljno , moje vreme nije savrseno,nista nediram setup,vozim bez pokazivaca pravaca skretanja,sve manual(osim kvacila-sto mislim da i nema jer su svi uglavnom poluautomatski)
Samo da vam kazem posaljite mi svoj e-mail i PRIJATNO CE TE SE IZNENADITI!!!!!!!!

Bane ja sam mislio da sam jedini juce ostao na forumu ali primetio sam da ovde ima jos VAMPIRA!!!!(3:49---3:59)

Lukija i Bane , na vasu radost ja sam jos uvek malo dete i zeleo bih da mi malo pokazete kako se vozi auticem!!!!Ha,ha,ha!
Ajde okupite sve moguce paljevine za rbr pa ce mo videti koje TATA!
Ako zelite moj relay vozen micom samo recite DA!!

MarkoJ. je napisao(la):
Lukija i Bane , na vasu radost ja sam jos uvek malo dete i zeleo bih da mi malo pokazete kako se vozi auticem!!!!Ha,ha,ha!
Ajde okupite sve moguce paljevine za rbr pa ce mo videti koje TATA!
Ako zelite moj relay vozen micom samo recite DA!!
Ne znaš kolko mi puca za tvoj replay :wc:

Bane® je napisao(la):
Ne znaš kolko mi puca za tvoj replay :wc:
Ajde Bane , nemoj biti takav!!
JA sam mislio da si ti dobar decko , da si zeljan dokazivanja ili cak verujes u prazno da si dobar!
Da vise ne zavlacim vise moje vreme je 2:31.55
Da li sada zelis replay?

Lukija izgleda da ti jos moras poraditi dosta na vremenu oko 20 sec!
Izvinite sto sam vas zavlacio ali prosto sam uzivao jer znam da retko ko bolje vozi auto od mene!!(inace trebao bih ici zapravo voziti rally ali imam financiskih problema)
Pozdrav!

Jeli marko, kad prestaneš da ređaš višestruke orgazme u ovoj temi, bi mi odgovorio jel bi stvarno smeo da prihvatiš onu moju ponudu. Da ne ponavljam sad, sve sam lepo objasnio.

MarkoJ. je napisao(la):
Lukija izgleda da ti jos moras poraditi dosta na vremenu oko 20 sec!
Pozdrav!

Ne moram ja nista da radim. Trenutno vozim shampionat na najtezem nivou. Engleska - 10 bodova. Sledeci je Japan.Kada mi zapne u Francuskoj, poradicemo.

Bane naravno da bih smeo i to odmah ali opet kazem
nemamo uslova za takvo nesto!

Poslednja izmena:
Ha ha ha !!
Neznam jel bi smo mogli preko kablovske ili interneta , jer kod mene trebaju da uvedu ovg meseca kablovsku!

cote d abroz (richardova staza)
2:38.70

Sada je 2:36.50 (replay??)

Marko, vidim uživaš... Da li si možda čuo, da, ukoliko određenom stazom se ne provozaju početkom nedelje tokom treninga, pravi reli vozači tu stazu provozaju jednom ili dva puta u togu godine. Nemaju oni ni 9 života ko mačke ni 90 automobila za bezbroj restarta, jedna greška i doviđenja, propada jednomesečni rad i pripreme (za taj kompletan reli).

Bane zato i ja i svi mi uzivamo.E da nam je u pravom zivotu restart!!Auu covece nemas pojma kako bi bilo!
Meni je totalno jasno kako je u real life!Kad bi oni vozili rally kao mi u igricama ili nazovimo simulacijama , mnogo verovatno bi ginuli svaki dan i pored svega bili ludi kao struja!
Slicno kao u real life-u i ti mozes simulirati u igrici!Naime pogasis one pokazivace smerova(kao sto sam ja uradio),pokusas da ga pratish i razumes ali i u isto vreme vozish preko 120km/h , i pravish se da neznash stazu!
Vremena i replay-i su ono vozish kao po jajima fino oprezno inace krassshhh!(bas kao u real life-u)
Znash kako je rally vozacima oci su njihovi suvozaci i obicno ko napravi manje gresaka , i ima vise muda ali i puno srece bude prvi!
Nevezano za ovo jel znash mozda kada ce vec emulator sa ps2 , sada treba da izadje gt4 a ja se topim u slikama i zvuku aaaaaaaaaaaa!!!!
P.S pogledaj na emulationgalaxy.co.yu ima o gt4 spisak stazaaaaaaaaaa!!!!
Poz...

Joux Verte 5:11.64

MarkoJ. je napisao(la):
Joux Verte 5:11.64
Znaci sada je 5:07.06 i to je neki moj maksimum!!
Da li ima neko bolje vreme?

Vozis li ti nesto sto nije beton ? Engleska, Japan, Australia ?

Lukija je napisao(la):
Vozis li ti nesto sto nije beton ? Engleska, Japan, Australia ?
Naravno Lukija , samo zad sam nesto zapeo za francusku i odlepicu se brzo cim se zadovoljim pa idemo na drugo!

drapin je napisao(la):
Idi na RBR Rank http://www.swedishsimracers.com/rbr/index.cfm lepo se registruj i takmici do mile volje !

Inace rekord za Joux Verte je 4.54, a 5.07 je otprilike 40.mesto...nije lose s obzirom da tamo ima mnogo vanzemaljaca. :zgran: :d
Pazite ljudi , odem ja lepo na bhmotorsports.com i pogledam za tu stazu vreme!Kad ono jedan lik valjda je to taj(neki poljak) ima ludo "svemirsko" vreme i skinem ja replay kad ono!Kakvi su to supci nemate pojma!Lik je vozio subaru i auto se kotrljao po felnama gume su upale u beton,kao prikovan za asfalt ide on i ne odvaja se.Fazon je sto je lik vozio katastrofalno,ali auto ide ono polako u krivinu i onda odjednom ubrza ko nenormalan(n2o?)Bez sumnje da je nesto zestoko modovano!Pa to nije fer foznja i uopste se ne mogu ugledati na to!Probajte skinuti,kakvo ****** odmah sam obrisao replay!

MarkoJ. je napisao(la):
Pazite ljudi , odem ja lepo na bhmotorsports.com i pogledam za tu stazu vreme!Kad ono jedan lik valjda je to taj(neki poljak) ima ludo "svemirsko" vreme i skinem ja replay kad ono!Kakvi su to supci nemate pojma!Lik je vozio subaru i auto se kotrljao po felnama gume su upale u beton,kao prikovan za asfalt ide on i ne odvaja se.Fazon je sto je lik vozio katastrofalno,ali auto ide ono polako u krivinu i onda odjednom ubrza ko nenormalan(n2o?)Bez sumnje da je nesto zestoko modovano!Pa to nije fer foznja i uopste se ne mogu ugledati na to!Probajte skinuti,kakvo ****** odmah sam obrisao replay!

Moguce na BHMotorsports, ali ovaj RBR Rank je ozbiljna stvar, nema lazi nema prevare, moze da se skine i replay i setup i postoji mogucnost da se svako zali na necije vreme ako je nepravilno postignuto ( odmah iz tabele, samo jednim klikom ), onda se to proverava i ponistava ako nije u redu.

Secenja su dozvoljena u razumnim granicama.

Znate sta neka mi se N****E K**E oni seratori na bhmotorsport i oni na rbr rank,samo DR**U onaj setup i prave od voznje arkadu zivu!Skinuo sam nekoliko setup-a , i total shit , osecaj tokom voznje je kao da vozim tenk a ne auto , shit.Je li zna neko , neko mesto gde je zabranjeno dr**ti setup i imati iste uslove kao i ostali.Pa da onda vidimo!
Ovakvim setupima su od rbr napravili cmr!!!
Kakav shit , uglavnom ko je bolje naarkadiso setup ima bolje vreme!Bas da ih vidim da li bi tako zapravo mozili , mamu im njihovu!

Nazad
Vrh Dno