Šta je novo?

RIAA vs LimeWire

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,445
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
http://www.breitbart.com/news/2006/08/04/D8J9PFS00.html

"A coalition of major recording companies sued the operators of the file-sharing program LimeWire for copyright infringement Friday, claiming the firm encourages users to trade music without permission."
From thge article:
" The case is the first piracy lawsuit brought against a distributor of file-sharing software since the U.S. Supreme Court ruled last year that technology companies could be sued for copyright infringement on the grounds that they encouraged customers to steal music and movies over the Internet. In the complaint, the record companies contend LimeWire's operators are "actively facilitating, encouraging and enticing" computer users to steal music by failing to block access to copyright works and building a business model that allows them to profit directly from piracy. "

Ode i LimeWire?

Poslednja izmena:
Nikad se ne zna, mozda se pojavi GrapeWire ili OrangeWire :d.
Bez zezanja, bice vrlo suplje bez njega. Ja evo upravo ovog trenutka skidam neke pesme.
Ali ne znam bas kako je LLC mogao da ogranici korisnike da ne dele MP3?

bicje bas sugavo bez "limuna"

Poshto me mrzi da citam tekst...Nije valjda da ga ukidaju?

Optuzuju da LimeWire podrzava i podstiche 'kradju', i ima profit od te piraterije...

Jao, jadnichci josh tvrde da oni sve to rade da bi zashtitili muzichare... Kakvi "milosrdni andjeli"...

Smorovi, klasika, idemo dalje... 🙂

_Silent_ je napisao(la):
Optuzuju da LimeWire podrzava i podstiche 'kradju', i ima profit od te piraterije...

Jao, jadnichci josh tvrde da oni sve to rade da bi zashtitili muzichare... Kakvi "milosrdni andjeli"...

Smorovi, klasika, idemo dalje... 🙂
u prilog toj prici ja nisam platio LimeWire i kako sad oni zaradjuju od toga?🙂
to su sve gluposti, nakrivila im se patka i sad cimaju ..ko da je limewire jedini p2p program oni misle da oko "ugase" lime wire da se necje pojaviti neki drugi neki kao sto je Wolfman naveo?ako to misle onda su smesni jako

Nije u tome problem, vec u 'popularnosti' koju taj servis ima. Kada jednom prosecnom ameru ugasis nesto - treba mu 2 godine da provali nesto drugo - a za to vreme ce da trosi silne pare kupujuci originale ... bar tako RIAA misli 😀

e jebi ga, a taman sam zgotivio LimeWire skroz! Bolji mi je i od Kazaa-e i Napstera zajedno
icon_boxing.gif

milanbb je napisao(la):
a za to vreme ce da trosi silne pare kupujuci originale ... bar tako RIAA misli 😀
Pa ako je glup, nije prost. :S:

E mucenici...Ja se navadio najstrashnije,shtagod mi je trebalo preko Lime-a sam nashao...Koji su to invalidi ne mogu da verujem...🙁

Crash Owerride je napisao(la):
Lime rulez - ne smeju da ga ukinu, platice Lime kaznu i ide dalje
iz tvojih usta u bozije usi🙂

Nazad
Vrh Dno