Šta je novo?

rFactor simulacija, utisci...

Sa verzijom 1.150 je omogucen i demo mod - 2 automobila i 2 staze. Pa probajte pre kupovine. :D

Ma u rFactoru je ionako F1 jedina koja vredi nestho, i ajde F3 moze da prodje, oni automobili su daleko iza poshtenih simulacija, a i sama igra deluje kao da ce da se raspadne svakog trenutka koliko je neoptimizovana.

Ne pricham o performansama koliko o brzini uchitavanja, sporosti menija itd. Igra je puna bagova.

ne znam guru nisam imao tih problema, meni licno je jedino lose resen replay deo.

Učitavanje stvarno teče veoma brzo, u pitanju su sekunde. Generalno višestruko manje nego većina aktuealnih igara. Zameram grozan interfejs.

Ja sam bio ubedjen da je to zbog igre, a izgleda da mi je windows bio tako lepo s*eban da je sve kochilo u menijima, chak je i zvuk seckao, dok je u igri bilo kako treba. E, good ol' Windows :d

driver je napisao(la):
Ma u rFactoru je ionako F1 jedina koja vredi nestho, i ajde F3 moze da prodje, oni automobili su daleko iza poshtenih simulacija, a i sama igra deluje kao da ce da se raspadne svakog trenutka koliko je neoptimizovana.

www.rfactorcentral.com

Ovde mozete naci skoro sve modove koji su izasli za rFactor, medju kojima ima brutalno dobrih, a uskoro se ocekuje izlazak jos nekoliko vrhunskih.
Igra je jako dobro optimizovana, ucitavanja su skoro trenutna, a jedan od najvecih pluseva igre je nenormalno dobar online kod, gde nema ni milimetarskih warpovanja, cak i u trkama sa preko 35 !!! ljudi.

Jordane, probao sam onaj polo mod od koga se ubiste na NKu i meni je ono uzasno gadno i nema veze sa zivotom, LFS ga razbija u svakom segmentu, a ni njega ne igram vishe :D

Polo je vec istorija. To je bilo jesenas.
Probaj Clio Cup i FIA GT, to je sad aktuelno.

Nazad
Vrh Dno