Šta je novo?

Rezultat u 3d marku 2005, da li je realan?

Ajde reci mi dali znash koliki je dobitak sa Dual Chanall-om ?? Neznash a ??
U igrama nije vishe od 5 % a najcheshte nije ni toliko....

Znam bolje nego ti izgleda, i veci je nego ddr1 na ddr2 , osim ako ne testiras sa sporom grafickom(kao tvoja) i procesorom (kao taj sempron)
Histeriju ostavi za tebe kuci...i tvoje vrsnjake

Poslednja izmena:
a koja mem je u pitanju po nekim testovima koliko sam video brza je 667 sa 4-4-4-12 nego 800 sa 5-5-5-18 iskreno nema potrebe da menjas ako moras da doplatis ako nemoras onda menjaj od viska glava ne boli

kod AMD-a je mnogo bitnija frekvencija memorije pre negoli latencije tako da 800Mhz CL5 je svakako brzi nego 667MHz CL4 memorija..

Eto posle dosta komplikacija stigle su mi komponente. Nazalost nije imala ploca Biostarova pa sam uzeo MSI. Odlucio sam se za AMD 4000+ X2 procesor. Trenutno na racunaru imam 2*1gb ddr2 677 i sta mislite da li da ga zamenim za ddr2 800 (nisu imali u radnji trenutno na 800).

Pa kako sada radi grafa, ajde postuj skor u 3dmark-u?

Znam bolje nego ti izgleda, i veci je nego ddr1 na ddr2 , osim ako ne testiras sa sporom grafickom(kao tvoja) i procesorom (kao taj sempron)
Histeriju ostavi za tebe kuci...i tvoje vrsnjake

Dobro de onda prelazim za Core2Quad i ASRock DUAL VSTA i 2 GB DDR1 ( valjda cu ih nekako overclockovati na 533 MHz ) u Dual chanallu.... ;)

Ma da x1900xt je shit. Tz tz tz. :wall:

Mislio sam u ondosu na 8800 GTS..... :)

:wave:

Poslednja izmena:
Pa nisam baš zadovoljan. Igre stvarno rade OK na 1280*1024 (probao sam Quake 4, Alpha Prime..(full podešavanja, antallising itd...)) ali rezultat u 3d marku 2005 je oko 11000 bez ikakvog overklokovanja na svim osnovnim podešavanjima (smatram da sve manje od 14000 je malo). Nisam stigao sinoć da se poigram sa clockom tako da ću to najverovatnije danas.. Naravno da će te biti o svemu obavešteni..

kod tebe nesto ne valja ako sa 8800 imas 11000
ja sa 8600gt imam 11500

a jesi radio reinstal sistema to je mnogima pomoglo

a jesi radio reinstal sistema to je mnogima pomoglo

Sistem je skroz nov..... svež, sve komponente su nove.. od početka sastavljen. Ne znam da nisam pogrešno stavio (okrenuo, mada je ono lepo leglo) dodatno napajanje u grafu!? Da li može ono naopako da se stavi? Uskoro će mi stići memorija DDR2 na 800 možda malo popravi stanje..

Mislim da je taj athlon ipak slabasan na svojoj default frekveniciji, probaj da ga podignes na oko 2.6ghz, trebalo bi da ti znatno skoci score u 3dmark-u

Ram memoriju nisam ubacio u prvi i treći slot pa ne radi Dual Chanall. To mi reče ortak ja sam inače stavio u 3 i 4 slot. To je verovatno jedan od razloga očajnog rezultata.

ewe ja da se prijavim iz viste imam rezultat 11350 na 3d2005 pro ali racunaj onda 20% veci rezultat iz XP-a sto bi bilo 13620 a imam 8600gts i svi drajveri su po def -nista clock-ovano

ne bi imao toliko mozda oko 12500 koji ti je ostatak kompa

GIGABYTE GA-P35-DQ6 , Intel Core2Duo, E6600 , Gigabyte GF 8600GTS , 4 G memorije
imao bi toliko jer sam probao samo me drajver za zvuk zezao na ploci za xp

e pa to vec druga prica a na koliko je bio nasviran 6600

nista nisam clock-ovo ...imam prijatelja Francuza 3 dana pokusava da me ubedi posto imamo isti procesor da ga teram na max ...tvrdi da ce bolje da radi ...
juce sam radio avi2dvd znaci nije presao 33 % i temperaturu 39 (meto 2 coolera + u kuciste) ...sad skidam ubuntu 7.10 pa cu da vidim kako radi u linuxu posto mi se na 2 masini amd penje na 100 % nekad ....bas me zanima

Nazad
Vrh Dno