Šta je novo?

Rezultat sa 9550GE?

Mislis li highest 2k1 score na bench-u ili orb-u?

Ne na benchu, nego bas bas highest... EVER!

Ja mislim da bi trebalo, ali .... :smash:

Videcemo uskoro videcemo

Ali mislio sam bas HIGH, ne sa 9550 nego NAJ-NAJ, sa nekim SLI modom ili tako nesto :-devil-:

vule85 je napisao(la):
Pa i nije mu neki rezultat s'obzirom kakve mashine oni furaju...

Pa dobro to su neki limiti 9550,ne mozes ocekivati 20k od ove kartice.Ipak je jedan ti4200 :D

Poslednja izmena:
vule85 je napisao(la):
E jos i da su ovo istestirali... :-devil-:

Pa i jesu ih istestirali.Poslednja dva linka se odnose na rezultat dve Asus 6800Ultra u SLI-u.Zar stvarno mislis da bilo koja single kartica moze da ostvari 3dmark2003 score od 28088?

Poslednja izmena:
:D Ma znam ja to, ali sam mislio da su ih istestirali u 2001SE...

Ma sve je to ok. ali zašto mu na scoru 40 000 u 2001se za procesor stoji "nepoznat"???, a magistrala na 200FSB!!! To mi nešto nije baš naj logičnije. :S: Mislim neverujem da je neka prevara, ali svi znamo da 2001se traži EXTRA CPU i EXTRA podignut FSB ;) . Ispravite me ako grešim. :-devil-:
Pozdrav. :wave:

Mozda je neki novi Intel koga ni 2001SE ne prepoznaje, magistrala mu je na 200 ali je zato mnozilac ogroman (neki Preshot 3.4-3.6 Ghz)

Moorhuhn je napisao(la):
Ma sve je to ok. ali zašto mu na scoru 40 000 u 2001se za procesor stoji "nepoznat"???, a magistrala na 200FSB!!! To mi nešto nije baš naj logičnije. :S: Mislim neverujem da je neka prevara, ali svi znamo da 2001se traži EXTRA CPU i EXTRA podignut FSB ;) . Ispravite me ako grešim. :-devil-:

Sto se tice onog ,,Unknown CPU,, to stoji tako jer u vreme pravljenja 3dmarka 2k1 nije postojao FX55 koga su koristili u pravljenju ovog rekorda.Inace mozes videti da im memorija radi na 267 1:1 sinhrono sa cpu-om,a verovatno je neka greska do marka sto je ispisao fsb 200.Kada postavis rezultat za prvo mesto na orb listi,tesko da mozes tu dugo da opstanes ako si varao, jer se rezultati proveravaju na vise nacina,ali to je vec druga prica.

vule85 je napisao(la):
Mozda je neki novi Intel koga ni 2001SE ne prepoznaje, magistrala mu je na 200 ali je zato mnozilac ogroman (neki Preshot 3.4-3.6 Ghz)

Nije u pitanju preshot vec FX55 o/c na 3.5GHz sa kaskadnim sistemom.Samo da si video kako ta skalamerija izgleda...

Poslednja izmena:
Ludo burazere ludo nego da mi ipak predjemo da igramo igrice posto nam ovaj 3d mark i nije jaca strana zar ne?

PS: Mozda je kes u pitanju ko zna :d

jazza je napisao(la):
PS: Mozda je kes u pitanju ko zna :d

Upravo to... Mislim ko ne bi postigao ludacki skor u 3D marku sa dve 6800 Ultra U SLI-u?

Milak je napisao(la):
Lepo vam rece covek!npr. ovaj vule nije normalan,majke mi... idi nadji zivot brate!bez uvrede
Samo polako... mi se ovde malo zezamo, ali daleko od toga da ne igramo igre :D . Pa za ono čime se ja bavim dovoljno mi je da imam i polovnu trojku (malo knjigovodstvo, malo prodaja i sl. ;) ) a ja kao budžim i ulažem i poslednju paru u mašinu. Poenta je da kad vidimo da nešto "secne" a procesor i memorija nisu slabija strana naših konfiguracija, onda počinjemo da nasviravamo dotičan komad hardvera. To nam ustvari kupuje vreme dok ne skupimo dovoljno za nešto osetno bolje. E sad što se neki put zanesemo i furamo 3Dmark po par sati... pa i na to moraš da gledaš kao na neku vrstu igre. Mislim i tu se takmičimo, dokazujemo, proveravamo faktor "sreće" (koga je shitingovalo pa je dobio odličnu kartu a da je pri tom nije na licu mesta testirao)... E sad, ja lično volim najviše strategije, a to se prijatelju kao što znaš igra danima, mesecima. Volim i FPS, ali to se igra nešto kraće... i kad sve to izigram i pojavi se nova ala od igre, a ja para za alu koja će to da tera nemam, tada počinje "sirotinjska" zabava.
POENTA. Nije ok da prozivaš Vuleta... pa 90% likova sa bencha fura testove bar jednom nedeljno (ako će mo da budemo iskreni). Budimo malo slobodoumniji, verujem da bar likovi koji provode vreme na Benchu mogu time da se ponose ;) . Hvala na razumevanju. :type:

Da nije u redu da prozivate coveka, a sto se Moorhugfsdfdsa izem ti nik o cemu ti pricas i ocemu ja pricam pa ja u zivotu nisam upalio 3D Mark. To meni ne treba uopste. Mislim :d

PS: O cemu ja pricam :zgran:

jazza je napisao(la):
Da nije u redu da prozivate coveka, a sto se Moorhugfsdfdsa izem ti nik o cemu ti pricas i ocemu ja pricam pa ja u zivotu nisam upalio 3D Mark. To meni ne treba uopste. Mislim :d

A kakvi su ti to skorovi u potpisu :eyebrows:

Gleee zaboravih da obrisem to. Uhvacen sam :wall:

jazza je napisao(la):

Pa stvarno o cemu ti pricas? :D :D

P.S. Mislim da si onih 27 hiljada ostvario u 3D Marku 2001 a ne u 2003 tako da vidi da ispravis taj signature :D

Ej Vule85 , ajde postuj ovde print screen od tog 3dMark03 rezultata , posto mi je cudno da sa 9550 na 450/255 3dMark03 moze da ide 3620 , svaka cast ako je tako ! Posto meni 9600 na 492.8/249.8 3DMark03 je 3543 ! A pazi ,Moorhuhn je je dao priblizne tvojim skorovima ali sa mnogo vecim klokom memorije ( "GPU je bio na 470mhz a MEM na 290mhz" ) !

P.s. Posto si gore napisao da ti je 3Dmark03 3382 , na kojem je to kloku radilo ?

DeuS.Mikelle je napisao(la):
Ej Vule85 , ajde postuj ovde print screen od tog 3dMark03 rezultata , posto mi je cudno da sa 9550 na 450/255 3dMark03 moze da ide 3620 , svaka cast ako je tako ! Posto meni 9600 na 492.8/249.8 3DMark03 je 3543 ! A pazi ,Moorhuhn je je dao priblizne tvojim skorovima ali sa mnogo vecim klokom memorije ( "GPU je bio na 470mhz a MEM na 290mhz" ) !

P.s. Posto si gore napisao da ti je 3Dmark03 3382 , na kojem je to kloku radilo ?

To je bilo jos u fazi testiranja kad nisam znao maximalan klok kartice, kasnije sam povecavao po malo i testirao i na kraju dobio 3620 ali cekaj da vidim za screenshot... evo ga na 3580 a sad cu jos jednom da odradim pa cu da postujem...

Prilozi

• 2003.jpg
    2003.jpg
    174.3 KB · Pregleda: 63
Evo ga 3606, ne znam zbog cega imam 14 poena manje, ali mislim da je to to.

Zadovoljan? :D

EDIT: Zaboravio sam attach :D

Prilozi

• 2003.jpg
    2003.jpg
    243.1 KB · Pregleda: 57
Poslednja izmena:
vule85 je napisao(la):
Evo ga 3606, ne znam zbog cega imam 14 poena manje, ali mislim da je to to.

Zadovoljan? :D

EDIT: Zaboravio sam attach :D

Ja nisam.Ispravi signature i stavi 3606 umesto 3620 :D :D :d

DeuS.Mikelle je napisao(la):

Skor je bio 3770 (bio sam juče kod ortaka) 475/291. Ali pazi... memorija je na 5.0ns. Što će reći, ako je dozvolila toliki OC (291!!! :zgran: ) to znači da su joj tajminzi labavi do bola, tako da tu možda leži rešenje... uz to što je ovamo nasvirani barton, a Vule tera 64-ku :D .
Inače skorove koje sam ostavio u Atachu su nešto niži od Vuletovih, ali su i klokovi 465/264. A procesor je 3.0 Norhwood, ploča od 35 jevreja (MSI 648 N A J J E F T I N I J A :mad: ), koju sam dobio da se služim dok mi moja ne stigne sa servisiranja. Tako da... Vule bolje kupuj tu MSI6600GT ;)

Moorhuhn je napisao(la):
Tako da... Vule bolje kupuj tu MSI6600GT ;)

Kupujem je cim budem mogao/stigao...

Do kraja januara najkasnije, pa onda menjamo signature... :D

Vrh Dno