Pre svega pozdrav za sve forumase, s'obzirom da je ovo moj prvi post ovde.
Kao i vecina ljubitelja koji su u nemogucnosti da odu u JAR, nameravam da pratim svetsko prvenstvo u fudbalu uz pivo i "pola zida"
Iscitao sam dosta postova, kako na ovom forumu tako i na drugim i dosao do zakljucka da je plasma bolji izbor od lcd-a za ono sto meni treba. To je prvenstveno i jedino gledanje televizije, kablovske (obicne RadijusV) nikakvo povezivanje sa racunarom ili internet ili slicno.. Meni TV treba da bude samo TV! :d Takodje primetio sam da ovogodisnji modeli imaju ugradjen player, tako da bih mogao da gledam i filmove sa usb ili kartice (formata od dvdrip do 720p)..
Moje pitanje odnosi se na rezoluciju monitora..Vidim da su svi modeli u odnosu stranica 16:9, a da rezolucije idu od 1024*768 preko 1366*768 do 1920*1080..Ako je odnos stranica 16:9 a rezolucija u odnosu 4:3 sta ce biti sa slikom??? Sve bih mogao da podnesem, pocev od tih problema sa crnom i belom bojom ali nikako ne bih mogao da gledam fudbalere male a siroke i ne samo to vec bi i da mi najobicniji svakodnevni program bude normalan a ne razvucen!!! To je sve sto trazim od TV-a!
 i ne samo to vec bi i da mi najobicniji svakodnevni program bude normalan a ne razvucen!!! To je sve sto trazim od TV-a! 
Konkretno sto se tice modela, vidim da su Panasonic modeli najbolji i neki modeli za koje sam zainteresovan su P42C2E i P42X20 a od Samsunga C430 ili C450 i Lg PJ550... Cenovni rang je oko 60k dinara. Tiha patnja ce izgleda ostati Panasonic P42S20E..
Unapred hvala na odgovoru!!!

Kao i vecina ljubitelja koji su u nemogucnosti da odu u JAR, nameravam da pratim svetsko prvenstvo u fudbalu uz pivo i "pola zida"
Iscitao sam dosta postova, kako na ovom forumu tako i na drugim i dosao do zakljucka da je plasma bolji izbor od lcd-a za ono sto meni treba. To je prvenstveno i jedino gledanje televizije, kablovske (obicne RadijusV) nikakvo povezivanje sa racunarom ili internet ili slicno.. Meni TV treba da bude samo TV! :d Takodje primetio sam da ovogodisnji modeli imaju ugradjen player, tako da bih mogao da gledam i filmove sa usb ili kartice (formata od dvdrip do 720p)..
Moje pitanje odnosi se na rezoluciju monitora..Vidim da su svi modeli u odnosu stranica 16:9, a da rezolucije idu od 1024*768 preko 1366*768 do 1920*1080..Ako je odnos stranica 16:9 a rezolucija u odnosu 4:3 sta ce biti sa slikom??? Sve bih mogao da podnesem, pocev od tih problema sa crnom i belom bojom ali nikako ne bih mogao da gledam fudbalere male a siroke
Konkretno sto se tice modela, vidim da su Panasonic modeli najbolji i neki modeli za koje sam zainteresovan su P42C2E i P42X20 a od Samsunga C430 ili C450 i Lg PJ550... Cenovni rang je oko 60k dinara. Tiha patnja ce izgleda ostati Panasonic P42S20E..
Unapred hvala na odgovoru!!!