Šta je novo?

Rezolucija u Riddick-u

daja

Slavan
Učlanjen(a)
14.11.2005
Poena
319
Zdravo svima!!Ja sam novi
E sad , mozda je odgovor na sledece pitanje vec bilo postavljeno
ali ja ga nisam nasao na forumu:
U igri The Chronicles of Riddick:Escape from butcher bay
ne mogu postaviti rezoluciju vecu od 800x600!?
Imam GF6600GT i zadnje drajvere i sto je najvaznije sve ostale
najnovije igre kao i starije rade punom parom.
Molio bih nekoga da me uputi na pravi put i da mi odgovor :eyebrows:

Moze biti da je do drivera,meni je to davno negdje predstavljao problem.Znaci probaj ove nove drivere sto su izasli,trebalo bi da rijesi problem ;)

skini zakrpu za igru (ako vec nisi) i promeni drajvere za grafiku. Jednom sam i ja imao bas taj problem i tako sam ga prevazisao. Zakrpa za igru nije velika pa prvo probaj sa njom.

kako cujem, ipak je do drajvera ;) stavi starije!

Nek nadje thread o novim nvidia drajverima, i vidjece da je bas to problem s njima. Maxa tako kaze, a ja mu vjerujem ;)

Probao sam vise drajvera od 66.93 do 78.01.Nije resilo problem.Pokusao sam da skinem patch , jednostavno zbog lose veze nisam uspeo.Znate li za neki sajt koji dozvoljava nastavljanje Download-a , naravno uz pomoc nekog Download menadzera).

Skinuo sam patch i pokusao da ga instaliram ali prijavljuje mi gresku u fazonu :
old files not found...
Sta sad?

daja je napisao(la):
Skinuo sam patch i pokusao da ga instaliram ali prijavljuje mi gresku u fazonu :
old files not found...
Sta sad?

Dali bi bio ljubazan da i meni das adresu gde si skinuo patch. Ja imam drugi problem igra mi se posle 5-10 min zacrnjuje pocnu male crne tackice pa do potpunog deformisanja! Inace ati radeon 9800 pro.

Probaj 3-4 drajvera i novih i starih.Meni igra nije pravila problem oko rezolucije, ali sam morao da stavim patch, nije htela bez njega uopste da radi.Kada sam ga stavio sve mi je bilo normalno.

Patch se nalazi i na Dvd-u PcPlay-a ( hrvatskog casopisa ) u broju 75 ( stariji ) ali trenutno nabavljivog na trafikama u Srbiji.
Sta mislis Cutter?

Nazad
Vrh Dno