Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Računar sam povezao sa HDMI kabelom na lcd TV i nikakako nemogu da namestim rezoluciju 1366x768 a kada ih povežem sa vga kabelom mogu namestiti tu rezoluciju. Da li neko ima rešenje?
Sta ce ti ta rezolucija kada je standardna HD rezolucija 1280x720 stavi nju i uzivaj.
Mada vidim da imas slicnu karu kao i ja, a ja mogu da namjestim tu rezoluciju na visti xp nekoristim dugo pa neznam.
Nije kartica iz moje mašine već 8600gt (drugu računar mi je povezan na tv) ali rezolucija tv-a je 1366x768 i sve osim filmova bolje izgleda u toj rezoluciji ako ga koristim kao monitor
Skoro pa uspelo, rezoluciju sam namestio ali je sad slika u donjem desnom uglu (leva i gornja stranica tv-a su crne) nepostoji opcija screen size and position sa nameštenom custom rezolucijom, kada vratim neku od HDTV rezolucija onda se i pojavi resize hdtv desktop.
Onda verovatno TV prihvata jednu rezoluciju (1920x1080), a ekran to resempluje i prikazuje u 1366x768. Promuvaj se malo po menijima od TV-a, mozda ima da se nesto podesava.
Njegova prirodna rezolucija je 1366x768, evo koji je model TV-a http://www.tehnomanija.rs/katalog/sharp-televizor-lc-32d44egy.html Svojevremeno dok sam na računaru imao uključen i monitor i tv i bilo je namešteno dualview bilo je sve OK, na monitoru rez 1650x1080 a na tv-u 1366x768 ali sad kad je tv ostao sam nastao je problem.