Šta je novo?

Revolucionarni napredak: Kina postigla prenos od 1 Tbps na 1.200 km udaljenosti uz potpunu sigurnost čime je rešen ključni problem telekomunikacija

I sad videh, nisu mnogi uveli 5G dok smo mi pokrili zemlju sa 4G, pokrivena je pre pocetka 5G u svetu, tacnije u Juznoj Koreji 2019.
2022. nisi imao punu pokrivenost 4G mrežom. Mnogi manji gradovi su bili na 3G.

A koji je to način? Oni su izumeli okrugli točak, ali to nije za nas, za nas je četvrtasti, ali to ne znači da je inferioran.
Циничан си и сигуран сам да би ти сваки даљи покушај објашњавања и едукације био проблем. Јавила би се когнитивна дисонанца.

Interesantno kako tvoje suptilne, edukativno potkovane provokacije su vrlo slicne sa stilom pisanja jednog banovanog clana...

Interesantno kako tvoje suptilne, edukativno potkovane provokacije su vrlo slicne sa stilom pisanja jednog banovanog clana...
Не сећам се да сам икога провоцирао овде као ни да сам икада раније био члан. Једини који је био непријатан, не могу да кажем безобразан јер не могу да доживим лично, је твој пост у овом теми који је ад хоминем (ка мени). То што сам рекао Мрачном Чаробњаку да је циничан није ништа лоше - хиперинтелигентни и морални људи су често циници. Цинизам није проблем, осим у овом случају где ми је лакмус папир да би дошло до когнитивне дисонанце.

Imam drugara koji ima politicku stranku koja se izmedju ostalih bizarnih stvari zalaze i za ukidanje 4G mreze, da se vrnemo na 3G.
Ta stranka je nekoliko puta prelazila cenzus na gradskim izborima u BG. Komotno bi ga gledali u skupstili ali ne zeli nisakim u koaliciju.
Tamo po istocnoj Srbiji mestani jos bacaju magije na tehnicare koji odrzavaju bazne stanice...

Zemlja je ravna ploca!!
Ne zaboravi chemtrails.

твој пост у овом теми који је ад хоминем (ка мени).
Oh, sad je to ad hominem ka tebi...
A nisu kolektivni ad hominem tvoje izjave sa propratnim psiholoskim analizama, dijagnozama i zakljuccima, sa sve da srbi nisu kao ostali evropski svet i slicno.
Necemo se tako igrati.
Milioni srba u dijaspori dokazuju suprotno, kao i svi ostali narodi iz okruzenja Srbije.
Cak sta vise, koliko sam licno video srbi se uglavnom bolje snadju nego gradjani drzave gde obitavaju.

Da ponovim savet i za tebe:
Proputuj malo, druzi se sa ljudima, upoznaj razne kulture... Mnoga lepa iznenadjenja te cekaju

cega sve ima po selima u Kini….

jedno je obrazovanje i edukacija, drugo je duboka kultura

koji offtopici btw

Još niko nije spomenuo zračenje PetGe mreža, kuvanje mozga, špijunažu i aluminijumske kape?

😋

To sa tenderima i 5G će da potraje, jer onaj ko uzme taj zalogaj skupo će ta kajgana biti... Mislim da to nije ni u razvijenim zemljama još uvek zaživelo, sem možda u centru grada zbog količine ljudi i bržeg interneta.
Crna Gora ima 5G u gradovima manjim od kule.

Polako ljudi. Kako smo krenuli, na kraju ćemo završiti ovaj post u fazonu ,,na slovo, na slovo,, :)

Jasam uspeo da ubedim par ljudi da sam radio na ugradnji HAARP antene u pilon mosta na Adi, jer imam par slika s vrha.

2022. nisi imao punu pokrivenost 4G mrežom. Mnogi manji gradovi su bili na 3G.
kada se priča o punoj pokrivenosti gleda se procenat stanovnistva, svakako da je postojalo delova gradova čak i vecih gde nije bilo 4G, kao sto postoji i sada tzv crnih rupa… isto kao sto se 5G u bilo kojoj zemlji uvodi postepeno…

Oskare ti li si?

Nazad
Vrh Dno