- Učlanjen(a)
- 18.09.2000
- Poena
- 740
Broz je napisao(la):
MAD_MUzzY je napisao(la):Vi ste pukli nacisto velicajuci bespotrebno te Radeone.
Za otprilike 200-220e (a cene znamo samo idu nanize), dobijete graficku koja se nosi fantasticno sa radetom 9500pro sa kim je u cenovnom rangu pa je i koliko vidim jeftinija od doticnog. U svakom slucaju za ljude koji nece da bezpotrebno experimentisu i znaju sta ih ceka kad kupe kartu, fantastican izbor. Jedva cekam.
MAD_MUzzY je napisao(la):Za otprilike 200-220e (a cene znamo samo idu nanize), dobijete graficku koja se nosi..
Koja je ovo logika? Za iste pare kao i 9500Pro dobijate graficku koja se "dobro" nosi sa postojecom i to je fantastican izbor????MAD_MUzzY je napisao(la):Vi ste pukli nacisto velicajuci bespotrebno te Radeone.
Za otprilike 200-220e (a cene znamo samo idu nanize), dobijete graficku koja se nosi fantasticno sa radetom 9500pro sa kim je u cenovnom rangu pa je i koliko vidim jeftinija od doticnog. U svakom slucaju za ljude koji nece da bezpotrebno experimentisu i znaju sta ih ceka kad kupe kartu, fantastican izbor. Jedva cekam.
Mislim da vecina nas, mislim na malo starije clanove foruma i one koji tesko zaradjuju svoj 'lebac, nema idolopoklonicki odnos prema hardweru, za razliku od vas malo mladjih i "brzih". Ja jednostavno volim pare koje zaradim i za te pare ATI mi daje, shodno mojim potrebama, najvise. Sta je tu cudno!? Nekada je nV bila best bang for buck - vise nije i daj nemoj da smaras vise sa tim tvojim fazonima.. videcete vi kad nV ovo, kad nV ono i slicno. Tako si pricao i za nV30, pa sad za nV3x a ono sve gore i gore po nV u odnosu na ATi.. uostalom 48% manji prihod za proslu godinu i projektovani gubitak za ovu govore da tu nesto straaasno nije u redu. Toliko o pucanju...MAD_MUzzY je napisao(la):Vi ste pukli nacisto velicajuci bespotrebno te Radeone.
delimir je napisao(la):Ono na sta sam ja obratio paznju je da je FX 5200 Ultra u nekim situacijama sporija od R9000Pro, a kome su onda namenili FX 5200 non-ultra, verovatno ponosnim vlasnicima Riva TNT akceleratora...
Sve me pomalo podseca na debi Pentiuma 4, trljali smo oci i nismo mogli da verujemo koliko je spor u poredjenju sa konkurencijom...
Marti Misterija je napisao(la):Mislim da vecina nas, mislim na malo starije clanove foruma i one koji tesko zaradjuju svoj 'lebac, nema idolopoklonicki odnos prema hardweru, za razliku od vas malo mladjih i "brzih". Ja jednostavno volim pare koje zaradim i za te pare ATI mi daje, shodno mojim potrebama, najvise. Sta je tu cudno!? Nekada je nV bila best bang for buck - vise nije i daj nemoj da smaras vise sa tim tvojim fazonima.. videcete vi kad nV ovo, kad nV ono i slicno. Tako si pricao i za nV30, pa sad za nV3x a ono sve gore i gore po nV u odnosu na ATi.. uostalom 48% manji prihod za proslu godinu i projektovani gubitak za ovu govore da tu nesto straaasno nije u redu. Toliko o pucanju...
MAD_MUzzY je napisao(la):E Broz....
MAD_MUzzY je napisao(la):Vi ste pukli nacisto velicajuci bespotrebno te Radeone.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari