Šta je novo?

Returno To The Castle Wolfenstain

Kako preci poslednji nivo

Valjda je poslednji , misija 6 part 4 : Kako srediti one Uber soldate . Imaju municije kol'ko oces , a ja ni sa 10 panzerfaust raketa ni sa tesla gun-om ne mogu da ih sredim. Ima li neko sigurno mesto sa kog mogu da se rokaju , a da te oni ne vide , tako sam sredio prvog u 5.-oj misiji , ovako pucam pa bezim ali me uvek vide ili stignu pa me raznesu u komade :)
Znam da ovo nema veze sa zapocetim thread-om, ali to je ta igra pa da ne otvaram drugi.

Re: Kako preci poslednji nivo

stromen je napisao(la):
Valjda je poslednji , misija 6 part 4 : Kako srediti one Uber soldate . Imaju municije kol'ko oces , a ja ni sa 10 panzerfaust raketa ni sa tesla gun-om ne mogu da ih sredim. Ima li neko sigurno mesto sa kog mogu da se rokaju , a da te oni ne vide , tako sam sredio prvog u 5.-oj misiji , ovako pucam pa bezim ali me uvek vide ili stignu pa me raznesu u komade :)
Znam da ovo nema veze sa zapocetim thread-om, ali to je ta igra pa da ne otvaram drugi.

Ako mislis na onaj deo gde je ona arheoloska iskopina, onda su ti oni stubovi idealna zastita. Treba da ih navuces da se krecu oko stubova posto uvek idu ka tebi onda ih vrti sa jedne i sa druge strane stubova i gadjaj ih bazukama. Za svakog ti treba po pet bazuka ali moras da budes vrlo precizan i da ih pogodis sa svakom inace neces imati dovoljno bazuka pa je posle muka da ih sredis. To nije poslednji nivo, ima jos posle toga da gulis...

Nazad
Vrh Dno