Šta je novo?

Returnal (PC)

Prvi put sam do poslednjeg bossa išao sa Hallowseeker sa Portal Beam i Turret Beam, Retarget i još neki mod.
Samo je ubijalo ja sam se samo trudio da izbegavam projektile. I onaj artifact koji radi auto heal na malom HP-u je dobar, može da izvuče situaciju ali je spor.

HS sa tim modovima nosi i u toweru

Samo do prvog bossa, posle je lakse.

go-for-it-you-can-do-it.gif

Ume i drugi boss prvi put da bude naporana, i onaj 4-ti :D.

Ali veruj mi igra gde gineš posle sat vremena priprema 2-3 puta od jednog bosa uopšte nije teška ovo je za malu decu naspram čak i Elder Ringa.

Mada ako igraš na gamepadu neka ti je bog u pomoći ;) .

Vremenom ce svako nerviranje da nestane i ostace samo cari (barem je meni tako bilo)

Ume i drugi boss prvi put da bude naporana, i onaj 4-ti :D.

Ali veruj mi igra gde gineš posle sat vremena priprema 2-3 puta od jednog bosa uopšte nije teška ovo je za malu decu naspram čak i Elder Ringa.

Mada ako igraš na gamepadu neka ti je bog u pomoći ;) .
Igra bukvalno pravljena za gamepad, sve leti TM

od mene ocena nula

pa zato, bajo,
što je svu inspiraciju povukla iz bladborna.
(nestvaran svet, figmenti mašte, groundhog day repetitivnost, zarobljenost u limbu.. )
i predstavlja studiju o egzistencijalizmu.

e sad, ono što u bladbornu valja, i što zaista predstavlja "sjaj", što bi rekao David Helfgot,
je za razliku od japanskog pristupa, ono što u zapadnom returnalu smrdi od glave.
A to je institucionalizovani nihilizam.
Ne bi hteo da proričem do čega će to dovesti zapadni svet, i koliko je on stvaran, a koliko fingiran,
ali mi se creva prevrću od njihove suicidogene "filozofije samodovoljnosti".

filozofija im smrdi. to mi se ne sviđa,
bajo.
I zato od mene nula.

A zato je meni dobra igra jer nisam igrao bladbornu. 😁

A filmovi groundhog day i edge of tomorrow su mi dobri .:)

*** ja nisam igrao bloodborne, ali iskreno nisam ni Returnal odigrao do pola a kamoli do kraja ali ne mogu reci da je igra vancego. Samo me smorilo imao sam precih igara da igram :)

Nazad
Vrh Dno