Šta je novo?

Retro Riport

Ja sam kupio neku socijalnu nemacku konzolu sa integrisanim igricama i dzojsticima za 100 din

Izvestaj za 26.9.2009.
Lokacija:Tajna baza retro makinerije Novi Sad-alias Najlon Pijaca
Bananezorro.gif

Stanje: izuzetno slabo, vidi se da je sezona ga`derobe! Zene i penzioneri cine jednu reku koja se izliva u svim pravcima! Povoljne "bundiske" sezona zima 71/72,krzno od nerdjajuceg zeca,verzija Olinjalo V2.11, 200 dindzi tuce!:)

Elem, nasao sam 2x 3Dfx Voodoo 3 mislim da su 2000 iljadarke obe (ne dinara nego model a obe sam iskamcio za 150d) , ali u zanosu kada sam ugledao oznaku 3Dfx ne spazih da je na jednoj prsla memorija! Takvo bljestavilo znaka 3Dfx mi je ostetilo oba oka jer ne videh rupcagu na jednom mem.chipu!!Jeeee
141fs743150.gif
! Poslastica u ISA izvedbi kod mrkog "kuma" iz Nemacku, za 100din Creative SoundBlaster AWE64 (nazalost nije Gold ili tako nesto vec izgleda obican). Stanje ga`deROBE ce tek da ispitam!:)

Od komodoraca,amiga,spekija, ni traga ni glasa! Vidjeh gomilu Sega Mega Drive 2 i to koliko mi se cini original a i onih T800 verzija, Sony 2 "Da Fat One" za pocetnih 30 evra izuzetno upitne ispravnosti. Pentiumi One i Two rulaju pijacom! Cijene za nesvest! Mada bilo je procesora ali dosta slabije nego prosle nedelje!
Sve u sve,u jaaaako mrsavo! ( sem ovih 3Dfx i AWE64 sto me us.alo !)

Pre par meseci je bilo "jache". Isao sam sa drugarom (zaludjenik,isti ki ja) i vidjesmo tada Sega Saturn sa djojstici (blatnjavi), Nintend(e) 64, GameCube (al ni ispravljaca ni djojstika), gomila PS keceva,par Soni dvojki,Sege na kilo, SNESovi..Ma bilo ludilo i mi mislili trajace to godinama!Sto da se zalecemo,bice toga! Kad ono trt!

PITANJE: Gde je "najjache" za kupovinu u krugu od jedno 100km oko Novog Sada, i kada tj u koje vreme je najbolje otici?

Pozdrav!
150fs464885.gif

PITANJE: Gde je "najjache" za kupovinu u krugu od jedno 100km oko Novog Sada, i kada tj u koje vreme je najbolje otici?

Pozdrav!
150fs464885.gif

Ima onaj famozni buvljak u Pancevu (uz organizovan prevoz sabajle , valjda za subotu) a Kibla's je pomenuo i Sabacki.
Ne bi to bila losa ideja, umesto na reku, bazen ili akva-park - na Buvljak ! : ]

Stvarno..jel' ulovio neko cega zanimljivog na ovim svetilistima svetistima s*etistima u skorije vreme ? : ]

Novi Sad
Subotom najlon, za retro PC gomila svega i svačega, što se tiče ostalih računara, bude ali ne tolko mnogo
Na pijaci u Temerinskoj ulici može se desiti da ponekad zaluta poneko parče retro hardware-a

Ja sam nailazio na neke C64 i par spectruma na razlicitim lokacijama u BG-u ali to je bilo slucajno,prvi put je bila lokacija kod Slavije,drugi put negde u Zemunu na nekoj divljoj pijaci sve sam uzeo za flajku domace rakije :)

Nego tesko ovde u BG-u da moze da se nadje neka amiga,stvarno tesko,cak sam neke cigane(posto sve i svasta nadju) organizovao da mi pojure nesto ali slaba vajda

imas racun da das ciganinu 40 eura za A1200. Ali tesko da to nadju. Pre ce ti doneti neki savremeni racunar.

Lol tačno, skoro svaki dan vidim neku savremenu krntiju pored kontiša, i mogu da se kladim da je ispravna.
Ali moje retro mezimce ne bih prodao ni za 1000 evra, čuvam ko oči u glavi. Skoro sam pored kante našao jedan ispravan kasetofon za C64, vałda je neko pre mene drpio ostatak.

Nismo davno pisali na ovoj temi. Jel' 'upecano' sha po pijacama ovih dana? :p

Vrh Dno