Izvestaj za 26.9.2009.
Lokacija:Tajna baza retro makinerije Novi Sad-alias Najlon Pijaca
Stanje: izuzetno slabo, vidi se da je sezona ga`derobe! Zene i penzioneri cine jednu reku koja se izliva u svim pravcima! Povoljne "bundiske" sezona zima 71/72,krzno od nerdjajuceg zeca,verzija Olinjalo V2.11, 200 dindzi tuce!
Elem, nasao sam 2x 3Dfx Voodoo 3 mislim da su 2000 iljadarke obe (ne dinara nego model a obe sam iskamcio za 150d) , ali u zanosu kada sam ugledao oznaku 3Dfx ne spazih da je na jednoj prsla memorija! Takvo bljestavilo znaka 3Dfx mi je ostetilo oba oka jer ne videh rupcagu na jednom mem.chipu!!Jeeee
! Poslastica u ISA izvedbi kod mrkog "kuma" iz Nemacku, za 100din Creative SoundBlaster AWE64 (nazalost nije Gold ili tako nesto vec izgleda obican). Stanje ga`deROBE ce tek da ispitam!
Od komodoraca,amiga,spekija, ni traga ni glasa! Vidjeh gomilu Sega Mega Drive 2 i to koliko mi se cini original a i onih T800 verzija, Sony 2 "Da Fat One" za pocetnih 30 evra izuzetno upitne ispravnosti. Pentiumi One i Two rulaju pijacom! Cijene za nesvest! Mada bilo je procesora ali dosta slabije nego prosle nedelje!
Sve u sve,u jaaaako mrsavo! ( sem ovih 3Dfx i AWE64 sto me us.alo !)
Pre par meseci je bilo "jache". Isao sam sa drugarom (zaludjenik,isti ki ja) i vidjesmo tada Sega Saturn sa djojstici (blatnjavi), Nintend(e) 64, GameCube (al ni ispravljaca ni djojstika), gomila PS keceva,par Soni dvojki,Sege na kilo, SNESovi..Ma bilo ludilo i mi mislili trajace to godinama!Sto da se zalecemo,bice toga! Kad ono trt!
PITANJE: Gde je "najjache" za kupovinu u krugu od jedno 100km oko Novog Sada, i kada tj u koje vreme je najbolje otici?
Pozdrav!