Šta je novo?

Retardirani mis

Didi

Slavan
Učlanjen(a)
13.10.2008
Poena
319
Imam problem : Mis mi za jedan klik odklikava dva klika i to samo ponekad, to mi se i ranije desavalo na dva moja racunara, obrnem miseve da vidim da nisu pokvareni...i nisu nego valjda nesto do sistema. Pa ako ima neki patch or somethin' like that????

To najverovatnije onaj mali taster riknjava. Takodje je vrlo verovatno da ce to da se desava sve cesce i cesce....
Lek: kupi novog misa kad/ako se to desi.

Najbolja preporuka 300 din i kupi novog misa :D jedino ako je neki bolji sho ti koristish pa da ti neko ako je nekako moguce da zamene deo :/

Ja imam slican problem sa misem na Logitech Cordless Desktop EX 90, YU, cordless optical mouse.
Kursor misa ide sam od sebe u levu stranu.
Kako resiti ovaj problem.

Probaj da zameniš podlogu za miša, to bi trebalo da reši problem, I meni se to dešavalo na jeftinim optičkim miševima koje sam koristio direktno na stolu, bez ikakve podloge. Kod kvalitetnijih to nije bio slučaj.

Poslednja izmena:
Probao sam i sa podlogom i bez nje i opet nista.

Najcesce je problem hardverske prirode. Koji mish imas? Ako je neki vredan cimanja onda te razumem. Inace kupi nov nemoj da gubis zivce, tesko da je to do Windowsa.

Гигабајт ГМ6800 је почео да ми прави дупле кликове и поклонио сам га буразеру. Ево код њега никад није направио дупли клик :trust:

Poslednja izmena:
Vrh Dno