Šta je novo?

restoring???

GandalfSivi

Čuven
Učlanjen(a)
15.01.2002
Poena
604
Pitanje je vrlo jednostavno (i predpostavljam da se vec javljalo ali nisam uspeo da nadjem nista preko search) ali efikasno resenje meni nije poznato: naime akcidentno (ne daj boze da kazem slucajno) sam obrisao neke file-ove koji doduse nisu nesto bitni i sad mio je stalo da ih vratim pa me zanima koji je prog. podesan za akrobacije ovog tipa. Skidao sam neke programcice s neta ali sa njnima u fazonu ne smem da vracam fileove na drive sa kog sam ih izbrisao a drugih mogucnosti nemam. By the way ima li nacina da promenium user nejm posto sam sa stepenom znanja daleko od carobnjaka a ne bih da gubim kontinuitet. Kao sto se vidi nije sigurno zbog broja postova.

Izvinjavam se zbog gresaka u pisanju i izrazavanjnju ali sam prosao jedan period racunarske apstinencije pa sam se malo odvikao od tastature.:D

Za spasavanje podataka je bilo vec gomila thread-ova, pa koristi Search.
Evo samo da naslutis: FinalData, GetDataBack...
Sto se tice promene "user nejm"-a - tesko. Kontaktiraj Pecu (administrator), ali ne verujem zbog problema oko baze.

Sto se user name-a tice bas ga i menjam sto je sad svaka budala u tom fazonu dok sam ja k'o covek porocitao sve od "Hobita" do "Silmariliona" jos u osnovnoj skoli a i par puta posle toga tako da mi filmovi samo kvare sopstveni utisak i proizvode gomilu instant poznavalaca(cisto da ne nastavljate dalje s prozivanjima). Sto se prvobitne namene threada bio sam u velikoj zurba iako da sam tek kad sam zavrsio provalio da bas ispod mog ima jos jedan sa istom sadrzinom. Za korisne informacije hvala a sto se ostalog tice valjda vam je jasno...

Vrh Dno