Šta je novo?

Restartovanje

adamche

Cenjen
Učlanjen(a)
15.03.2011
Poena
195
Komp se bar jednom dnevno restartuje i to prilikom pretrazivanja u gugl hromu ili igranja na fejsbuku, znaci ne restartuje se svaki put kada se nesto od ovoga radi, vec kako mu dodje.
Kad se gledaju filmovi, igra pes ili nba2k13 se ne restartuje.

Bluescreenview ne pokazuje nista.
Otkacio sam konektor za reset sa ploce i nije do njega

Linx sam probao 2 puta i oba puta se pojavila greska (jednom posle 20min a drugi put posle 36min).
Prosao je po jedan krug (nisam imao vremena za vise) gold mem. testa i memtesta.

Masina je: c2d e6400, gigabyte 965p-ds3 ploca, 2x1gb apacer ddr2, grafika gf8600 gainward, napajanje neki kinez...

Nisam imao vremena da probam sa po jednim stapom memorije testiram.
Da li uzrok ovome moze biti neki malware ili problem sa win XP?

Probaj preko Mozzila pretraživača. Možda te flash plugin od Chrome-a zafrkava.

Ako je kloknuta masina probaj da vratis sve na default

Ma samo neka vidi da li je do rama, čini mi se kao najlogičnije mada ko će znati, bez više detalja.

Ja sam imao sličan problem na HP DV6 laptopu (gašenje iz čista mira), ali bilo je do matične i procesora nešto, jer su temperature išle do 80°, pokoj mu dušu. Mada čisto sumnjam da je to.

Hvala na odgovorima.

Nije overklokovan i temperature su u redu.
I meni je RAM najsumnjiviji zbog linx-a a u prime95 je radio 2 sata

E pa sam si našao kvar menjaš memoriju i javiš nam rezultat.

Menjaj memoriju. Mozda se ploca i doticna memorija ne vole bas najbolje.

Posto nisam pored tog racunara (a sinovac je mali da bi menjao memoriju), skenirao sam malwarebyts-om i avast-om i obrisao je nekoliko zarazenih fajlova.
Takodje sam "zabranio" koriscenje gugl hroma (koristi se mozila) i vec 2 dana se ne restartuje (komp se koristi na isti nacin kao i do sada).

Linx prolazi 20 krugova.

Da zakljucim temu.
Problem su izgleda bili virusi, posto se vec tri dana koristi i gugl hrom i nijednom se nije restartovao (mozda sam ga sada urekao :D ).
Hvala svima.

Nazad
Vrh Dno