Šta je novo?

Restartovanje windowsa!!!

maredvl

Slavan
Učlanjen(a)
04.02.2005
Poena
309
Imam problem sa restartovanjem windowsa ... tacnije, kada sam instalirao program Alkohol, doslo je do nekakve zbrke i windows se restartovao i tako nastavlja i dalje i u safe modu!

Da li postoji sansa da udjem u windows, ili da nekako vratim vreme u nazad?? Molim za savet.

probaj da izaberes "Last good configuraton" ili slicno, ne secam se tacno kako bese ime opcije, pri butovanju i to bi trebalo da ti vrati racunar na vreme kad je dobro radio.

Probaj foru kako je Bobiko naveo, a logično bi bilo da uđeš u Safe Mode i da deinstaliraš Alkohol, ako to nisi već uradio.

Brate..... koji sistem koristis??? Ako koristis xp, onda idi na Start/Accessories/System Tools/System Restore.... i tu imas da vratis windows na datum pre instaliranja Alkohola... ,)

Poslednja izmena:
coveku se verovatno sistem resetuje cim udje u win
meni je tako pucao win vista isto posle instalacije alcohol-a
cak ni safe mod nije pomogao
nego sam imao malo vremena da zausavim instalaciju drajvera za SCSI alchol
drive i odmah posle toga uninstall alcohol
kazem ovo je upalilo u visti
probaj mozda imas vremena i ti da napravis nesto slicno

Pre deinstalacije Alcohola, namesti u njemu broj virtuelnih uređaja na 0, ručno iz Device Managera uninstaliraj njegov SCSI kontroler i PNP BIOS Extension (u System sekciji), pa tek onda uninstaliraj Alcohol, kako ne bi ostali repovi.

Probaj da instalises Deamon Tools njega neki vise hvale nego Alchohol

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Pre deinstalacije Alcohola, namesti u njemu broj virtuelnih uređaja na 0, ručno iz Device Managera uninstaliraj njegov SCSI kontroler i PNP BIOS Extension (u System sekciji), pa tek onda uninstaliraj Alcohol, kako ne bi ostali repovi.

poslusaj coveka.
Inace problem moze da se resi - ako se razumes u konfigurisanje uredjaja u windowsu. ako ne - najbolje resenje je da deinstaliras alkohol.

Ljudi resio sam problem uhuuuu
Nekima hvala za pomoc ... a neki me nisu najbolje razumeli ... glupavi Windows se restartovao automatski kada je ulazio u normal, a takodje i u safe mod!!!! Deinstalacija Alkohola nije bila moguca sve dok nisam probao da iskoristim i ovu opciju "Last good configuraton" ... sto je i pomoglo!!!

Probacu Deamon Tools ... mozda pomogne!

Jos jednom FALA.

Vrh Dno