Šta je novo?

Restartovanje racunara prilikom diskonekcije sa neta

Panther

Slavan
Učlanjen(a)
10.01.2006
Poena
319
Imam ADS-L preko PTT-a 256/16, veza je ocajna, modem je asusov usb, download mi ide od 2-23 kb/s i strasno oscilira, sada je poceo i komp da mi se restartuje prilikom diskonekcije, mislio sam da mi je do kompa pa sm ko ***** nocas formatirao sistem i ponovo ga podigao, ali su problemi ostali isto. Kada je veza bas ocajna citaj 0.2-0.3 kb/s je se diskonektujem on restartuje sam sistem ili ne kako mu se cefne i kad se ponovo konektujem veza je ok nekih 5-10 minuta i opet sve isto. Ljudi pomagajte sta da radim?
Kada se konektujem konekcija mi je 262 umesto 256????

Poslednja izmena:
To sa brzinom 262 (786 meni ;) ) je normalno za nestabilan download je kriv PTT ali ne znam sta ti uzrokuje restarte. Dobro je da si oborio Win pa bar da to eliminises. Zovi podrsku, naspominji im se malo majke :d Za svaki slucaj ;)

Zvao sam ih, javi se neka zenska ljubazna fina, kaze ona nema pojma nisu joj tu "INZINJERI" moze da samo promi prijavu ali najbolje da zovem sutra ili jos bolje da zovemtrigon

Veceras sam probao ortakov modem, onaj sugavi sto deli sezam i razlika je neverovatna, kao da sam dobio krila.

Zovi Trigon sutra i trazi drugi modem. Sada znam da dele Asuse, ne znam sta ti imas trenutno. Probaj jos sa svojim da se poigras, mozda nadjes neko resenje.

Ma imam Asusa, ali sistem mi je totalno poludeo, stalno izbacuje neke poruke upozorenja, neka ****** i slicno, ne znam kako da se poigram sa njim?

Ma ne samo da sam skenirao nego sam i formatirao komp i digao novi sistem tako da od virusa nema ni v.... Bio sam u Trigonu pokupio nov modem isto asus ali stvarno nov nije iuopste koriscen za divno cudo i dobio sam original spliter koji ide uz taj modem, na starom spliteru su se pravili neki sumovi dok pricam telefonom i cuo se moj glas u pozadini kako odzvanja kao eho. Sad sm instalirao novi modem pa cemo da vidimo sta ce da bidne.

Znaci eliminisao sam moj racunar, formatirao sam ga stavio original win xp sp2 sve sredio kako valja, u trigonu dobio novi modem asus usb neotpakovan, novi spliter neotpakovan, veza i dalje zeza nocu je jos ok otvaranje stranica ide u proseku 17-18 kb/s toliki je i download, cak dodje i do 25 kb/s na kratko, oscilacije su nenormalne, sta dalje da radim? Ja mislim da nije do mene, jer sam stavio nov os, nov modem i tu nema sta vise da se radi, nov spliter, novi kablovi sve sto mi je palo na pamet da je do mene. Sta dalje, da li da zovem Ptt-ove "inzinjere" u podrsci ili je to uzaludno? Novi provajder ?......ili.........?

Novo je da mi veza zablokira i da ne mogu da uradim disconekt da bi se ponovo konektovao nego moram restart racunara.

čisto da vam bacim šta je jedan lik napisao na drugom forumu, "možda" vam i pomogne :p

Josh jedan razlog zashto treba traziti kod ptt neta ruter, a ne modem

Reinstalacija sistema kod ortaka danas, srecom turili smo prvo avast :)

Poslednja izmena:
Kazu da ne mogu da mi daju ruter na moju konekciju od 256/64

I dalje se restartuje prilikom diskonekcije sve cesce i cesce, da li neko ima ideju?

Proveri da li se modem deli IRQ sa josh nekim uredjajem...

Poz:wave:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno