Šta je novo?

restartovanje posle ubacivanja cd-a

paciotti

Slavan
Učlanjen(a)
12.09.2005
Poena
309
Posle reinstalacije windowsa, kada ubacim cd od ploce komp se uvek restartuje, a kad skinem drivere sa neta ne mogu da ih instaliram uvek prijavljuje neke greske...u pocetku je hteo da se pokrene autorun ali tamo gde treba da se pojavi spisak drivera pisalo je detect no proper item ili tako nesto a kasnije se restartovao odmah kao sto sam rekao a probao sam i iz safe moda...ploca je asus p4pe-x i pre reinstalacije windowsa sve je radilo ok...jel znate mozda u cemu je problem?

Jel ti se problem javlja samo ubacivanjem diska ili kada mu pristupis tj. pokusas da procitas nesto sa njega?
Jel ti se to desava samo sa tim diskom ili sa svim diskovima koje ubacis u cd?

blokira se kad treba da uradi autorun i onda se restartuje i upali se sad ne znam kako da ti objasnim ne razumem se nesto, ali meni lici na dos ono crna pozadina i brdo slova nekih zapamtio sam samo kernel ja mislim...a restartuje se samo kad ubacim cd od ploce :wall:

moze da bude pregrevanje procesora, probaj da malkice oboris radni takt. moze da bude do memorije ili cak losa instalacija windowsa. i nije neki savet, ali probaj da menjas komponente. da li je to nova masina?

stara je, i sve je radilo kako treba dok nismo formatirali i reinstalirali windows...sta mislis losa instalacija windowsa? kad smo reinstalirali smarao nas je kao nije legalna kopija mozda ste zrtva ko zna cega i nesto get genuine ili sta vec, jel moze to da bude? kasnije smo stavili normalan xp, to ne pise vise..

samo ako si pregazio win.,a ako si formatirao pa instalirao novi na praznu particiju onda ne bi trebao da zeza

Da mozes ponovo da probas sa formatiranjem pa novom instalacijom a mozes i npr da zabranis autoplay pa tek onda da ubacis taj disk i instaliras drajvere.
Moze i bez iskljucivanja autoplay-a ako ubacis disk sa drajverima dok se win jos ne podigne pa ti se onda nece ukljucivati autoplay. Nije bas neko resenje ali pokusaj.

probao sam bez autoplay-a, i onda radi ali opet ni jedan drajver nece da se instalira uvek prijavljuje neke greske, jel treba mozda nekim redom da se instaliraju ili je svejedno?

Meni se desavalo nesto slicno, cini mi se da je problem bio u SP2 za XP! Probaj

Nazad
Vrh Dno