kamango604
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.02.2006
- Poena
- 360
DAkle masina prolazi sate orthos testiranja ali ne mogu da narezem nista. Cim krene rezanje odmah se iskljuci. Probano drugo napajanje ali opet isto. Neka ideja?!
Tek sad kazesh da radu na defu? :smackbum: Samo ti probaj drugi kabl.Ali zasto onda hoce da radi na defu:trust:?
btw Dobio sam LE-1620. Cepa kako se klokuje:d.....
Za dzabeTek sad kazesh da radu na defu? :smackbum: Samo ti probaj drugi kabl.
Preshao si sa single core Athlona na single core Athlon? :trust:
E do qrca!!!!
Ja bas imam plocu iz te falicne serije. Kupio je u junu 2006, prvi paket sto stigao u Srbiju. Fabricki je stavljen los kondenzator. Moracu to da resim.Nema garanciju, nosicu da mi to neko zalemi.......
Hvala vdr....
Sad se setih, Nikolas isto ima MSI K9N dodushe Platinum varijantu.![]()
He he, deckonja. Aj i glisha da se malo umesa...Xexe, da Platinum, a ono kao da je gvozdje obicno #(@&$*Zezam se, ok je ploca
Pogotovo sa Tt SpiritII
Nego Pain, meni rezanje CDova radi za ludilo, a DVD jok, a da bude jos zanimljivije pre nije nista pa sam zamenio kabal na preporuku deckonje i radilo je i jedno i drugo extra, bez greske na IDE 108D. :trust: Ali zato sada na istom sistemu i konfi nece opet DVDove (pitanje je i za CDove nisam probao duze) a probao sam i menjanje kabla...i nece... anyway smara, ali probacu bas UDMA0 pa cu videti.
Gremlini neki najverovatnije, pih.
Edit: Pain zar ne treba na UDMA2?
Meni je UDMA4, Pioneer 108.Nikolas, ja mislio ti imash Pioneer 109.:trust:
BTW, UDMA 0, to mi deluje bash sporo.![]()
Ma isto, i moj 111D - sve isto djubre. Nego, kako si menjao modove? U device-u, cini mi se da moze da se bira izmedju pio i udma ako ima i onda ce sam da izabere odredjeni mod u zavisnosti od brzine uredjaja, kabla ili kontrolera.E ovaj, ja manijak, imam Pioneer 110D. :d Xexe, isto...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari