Šta je novo?

Resistance 3

Retko ko od developera ubode to sa glasovnom glumom, vecina to odradi zanatski i vec vidjeno sto puta. Ne znam, ja sam pozajmio jednom R2 i nije mi se svideo uopste. R1 sam presao skoro ceo a igrao i dobar deo co-op u splitscreenu i nije bilo lose.

Kako je moguce da glasovna gluma bude ovako losa, u skoro svakoj igri bre.. Jedino se Rockstar izdvaja na tom polju. Bolje da nema nikakvih glasova i de*ilnog komandovanja, daj mi tekstualne objektive na neko dugme i pusti me da zavrsim nivo..

Bioware je doktor nauka po tom pitanju za sve :)

Meni se posle Crysis-2 vise nista ne igra na PS3 od fps naslova. Jednostavno on je sjajan.
Ukljucio R2 i zažalio. Pa ono je.....

U okačenom klipu dobri su: grafika i ogromni neprijatelji (to uvek volim da vidim u igrama ma koliko cheesy bilo). Ostalo je...

Recimo pucanje, ne deluje toliko loše koliko je loša detekcija pogodataka tj. ista stvar kao u Minerva modu za Half Life 2 (ko je igrao). Uopšte nemaš osećaj da stvorenja na koja pucaš bivaju pogođena, to je jako deprimirajuće.

Uopšte nemaš osećaj da stvorenja na koja pucaš bivaju pogođena, to je jako deprimirajuće.

Ovo je veliki problem u skoro svim pucacinama, na zalost mnogih ovde moram priznati da mi je taj osecaj najbolji u COD-ovima..

Ovo je veliki problem u skoro svim pucacinama, na zalost mnogih ovde moram priznati da mi je taj osecaj najbolji u COD-ovima..

Dok ne izadje BF3.

Opet lupas u stvari, u Killzone 2,3 je nenad****v osecaj za to!

Ne znam, meni onaj 'tup' zvuk kad pogodis nekog i ona (pomalo prenaglasena) animacija padanja mnogo vise doprinose osecaju da sam pogodio nekog..

Daj bre, smesno je porediti hit detection u CoD i Killzone serijalu, nemoj biti neozbiljan.
U Resistance igrama imas osecaj kao da pogadjas vazduh, djubre tesko od igre, nista u igri ne valja, sve je uradjeno amaterski. Da nije ulozeno u marketing niko ne bi pipnuo Resistance serijal. Ja bi sad pre igrao Halo nego Resistance.
Cak sam i kupio Halo R(B)itch na orginalu. :D

Pa zar nije bas hit detection katastrofa u KZ-u? :d Mada verovatno mislis na animaciju kad udaraju meci po nekom.. pa da je ispalo onako kao u ranim lozackim trejlerima, slozio bi se, ali gotova igra nije imala ni priblizno takve animacije, samo dobijes gomilu fleka krvi koje izbijaju iz likova, ni traga onome da svaki metak onako zanese telo..
COD-ovi imaju taj neki zvuk kad pogodis nekog, jedva primetni, koji bas doprinosi tome da znas da si pogodio u nesto..

Place 3 godine za hit detection u KZ2, i sad je odjednom sjajan.

Interesting.

Vidi ga ovaj smarac, ko moja senka ! Na kom jeziku treba da ti napise da me se okanes !

Pa zar nije bas hit detection katastrofa u KZ-u? :d Mada verovatno mislis na animaciju kad udaraju meci po nekom.. pa da je ispalo onako kao u ranim lozackim trejlerima, slozio bi se, ali gotova igra nije imala ni priblizno takve animacije, samo dobijes gomilu fleka krvi koje izbijaju iz likova, ni traga onome da svaki metak onako zanese telo..
COD-ovi imaju taj neki zvuk kad pogodis nekog, jedva primetni, koji bas doprinosi tome da znas da si pogodio u nesto..

Stari FEAR je po meni nenadmasiv po tom pitanju....

Daj bre, smesno je porediti hit detection u CoD i Killzone serijalu, nemoj biti neozbiljan.
U Resistance igrama imas osecaj kao da pogadjas vazduh, djubre tesko od igre, nista u igri ne valja, sve je uradjeno amaterski. Da nije ulozeno u marketing niko ne bi pipnuo Resistance serijal. Ja bi sad pre igrao Halo nego Resistance.
Cak sam i kupio Halo R(B)itch na orginalu. :D

Zar nisi bese hvalio Resistance 2, pogotovo Online CoOp?! -.-

Zar nisi bese hvalio Resistance 2, pogotovo Online CoOp?! -.-

Pricam ovde o SP. MP je u coopu sasvim dobar za divno cudo, valjda za sto 8 ljudi od jednom igra i mora da se igra kao tim da se predje igra.

R1 je fenomenalna igra i moja prva igra za ps3 a verujem i mnogih drugih, obozavao sam je a onda sam uzeo R2 misleci da ce biti jos bolji medjutim igra me je razocarala na bukvalno svim poljima imaa je isti negativan efekat na mene kao i mw2 kad krenes da ga igras posle cod4. R3 uzimam definitivno samo zato sto zelim da kompletiram kolekciju, ne nadam se nicem specijalnom cak mislim da ce pre ispasti bzvz nego ok, ali opet neke stvari jednostavno moras uzeti ma kakve one bile.

Ne bih da budem ''zli prorok'', ali imam utisak da će R3 (a i Killzone 3 sa njim) imati velikih problema da održe multiplejer zajednicu pored pritiska koji će nametnuti BF3 i MW3.
Ovo je samo moje mišljenje, volio bih da se varam....
Inače, onlajn prodavnice sada imaju u ponudi za 23-27 funti paket R: FoM+R2.....

Ne bih da budem ''zli prorok'', ali imam utisak da će R3 (a i Killzone 3 sa njim) imati velikih problema da održe multiplejer zajednicu pored pritiska koji će nametnuti BF3 i MW3.
Ovo je samo moje mišljenje, volio bih da se varam....
Inače, onlajn prodavnice sada imaju u ponudi za 23-27 funti paket R: FoM+R2.....

Ma bice igraca za sve i bc1 serveri su puni, ljudi igraju i r2 mp i cod4, cak i ono cudo od mw2 koje bi trebalo zabraniti i kamo srece da se nikad nije pojavilo. Sustina je da svaka roba ima svog kupca ali isto tako je cinjenica da kad je mp u pitanju i broj ljudi koji igraju mp niko i nista ne moze da se poredi sa cod i bf.

Opa niko nista a vec je ima,samo nisam siguran dal moze ispod 3.60?Dajte neki info.

Meni beta MP potpuni smor posle KZ3.

Mada nisam igrao prethodne djelove, donekle sam propratio komentare za treći dio i uglavnom se jako hvali atmosfera u igri (a to mi je nekako uvijek bio važan faktor), dok na mp-u Insomniac još treba da poradi ''zakrpama''.
Generalno, zainteresovam sam za R3, mada ne postoji mogućnost da igru uklopim u troškove barem do početka naredne godine (u najboljem slučaju).

Ne mogu da verujem da nitko ne kupuje orginale,da napise neki utisak?

Vidim ja da se samo ovde naglaba,a od igre nista.

NIje problem u originalu vec u fw-u koji trazi :D

Kao sto sam i rekao sto smo igrali,igrali vise necemo.Sony nece vise da ponovi istu gresku.

samo da pozdravim serbiana91 pozz matori assassin je :):):) as to se tice resistance3 i ja cekam da malo padne cena...sad trenutno igram dark souls mnogo sati dnevno hehehehe

Nazad
Vrh Dno