Šta je novo?

Resident Evil Revelations

Resident Evil: Revelations returns to the survival horror gameplay of earlier series installments, with returning elements such as a limited supply of ammunition, and more emphasis on exploration and puzzle solving. The game's camera keeps an over-the-shoulder view from behind the playable character.The player may move the protagonist while aiming a weapon, and has the option to switch between a first-person and third-person perspective.

E takav RE hocu da igram :D

Znaci hteli bi i pare koje nisu pokupili prethodnim CODovskim delovima? :D Znaju oni sta rade.
Nista dok se ne proba, ali mnogo vise nade polazem u Shinjiev Project Zwei, mada to verovatno nece izlaziti za PC

Ja ovo videh sinoc na Ginx TV u verziji za 3DS, bas ste me obradovali sto ne moram da cekam da naprave emulator. :D

Какве су ово Сајлент Хил креатуре, где су зомбији, ал они прави :(

meni najviše liči na expanziju za re5 onu sa jill valentine , lost in nightmares . a od stvorenja se pri kraju lepo vide hunteri iz prvog i 0. dela.

Poslednja izmena:
Rimejk Cold Fear-a? :d

Cudovista ne lice ni na sta :(.., jos plus kad vidim da je ovo port sa 3ds-a ne uliva mi neko poverenje ova igra

Nista dok se ne proba, ali mnogo vise nade polazem u Shinjiev Project Zwei, mada to verovatno nece izlaziti za PC

Pogledao sam sajt, sve 3 :d strane, sem foruma... i sem par grafika ne vidim nikakve informacije osim o Shinji Mikami-ju.
Dakle ~ o cemu se radi, za koju je platformu, i ima li neki vremenski okvir ?

Pogledao sam sajt, sve 3 :d strane, sem foruma... i sem par grafika ne vidim nikakve informacije osim o Shinji Mikami-ju.
Dakle ~ o cemu se radi, za koju je platformu, i ima li neki vremenski okvir ?

edit :trust:
An April 2012 Famitsu interview with Mikami revealed the codename title of Tango's upcoming survival horror game as Zwei, with Mikami directing. The game will not be released until, at the earliest, 2013. It will use a heavily modified external engine although the director wouldn't reveal which one. The game is at the early stage and will be published by Bethesda. The platform is not yet decided.Mikami stated that this will be the last game he directs.He stated that it will be a "true" survival horror game, "one in which the player confronts and overcomes fear."
Dakle najava za igru koja je u jako modifikovanom endzinu ali ne mogu da otkriju kom, jos u ranoj fazi, izdace je Betesda ali nije odluceno za koju platformu... Jel ima preorder ? :type:

Ma jaooo da hoce RE6 izaci vise za PC stvarno koja je to greska i glupost kad developeri izmisljaju neke probleme stalno oko release date-ova za razlicite platforme mislim zaista 6 mjeseci kasni za konzolnim verzijama, mislim uprskaju apetit skroz. Da je neki period od 1-2 mjeseca moze se nekako razumjeti al ovako :S

edit :trust:

Dakle najava za igru koja je u jako modifikovanom endzinu ali ne mogu da otkriju kom, jos u ranoj fazi, izdace je Betesda ali nije odluceno za koju platformu... Jel ima preorder ? :type:

Cemu zurba kolega, ni screenshotova jos nema a ti bi preorder. A ako planiras da igras na PCu mislim da ces se nacekati samo tako :p
Ali zato ces moci da uzivas u ovom Residentu koji ce nesumnjivo biti odlican :p

i meni se ovo , kao old skul RE fanu prilično svidja . čini mi se da su rešili da pokupe malo fazona iz neobjavljene verzije Rezidenta 4

[youtube]Yo_hMbJQeU4[/youtube]

spodobe su klasični hunteri i lickeri iz 1 i 2 dela. Mesa like !

Navučen sam na RE ... možda sam i pristrasan . jel se pojavilo na "promo" prodavnici ?

U prodavnicama je RE6, a RE Revelations ce takodje biti u prodavnicama, ali tek 23 maja.

Poslednja izmena:
Vrh Dno