Šta je novo?

Resident Evil 5 za konzole

Beli protagonista i gomila zombi crnaca, vec vidim da ce se ova igra prodavati kao alva u juznom delu USA :d.

P.S. Mislim da si pogresio sobu, ovo treba da ide u Igre za Konzole.

Poslednja izmena:
Da....gledao sam ovaj trejler i kao malo dete se radovao.
Verovatno(skoro sigurno) cu samo zbog ove igre pazariti Xbox360 ili PS3.
BTW

Datum izlaska igre je 2009. :S:

Poslednja izmena:
Animacija i atmosfera u igri izgledaju fantastichno ... Zamislite samo kako bi bilo ovo igrati u mrachnoj sobi sa ogromnim LCD TVom i besnim ozvuchenjem! 😀

ili na projektoru sa 2.5m slikom....Uostalom, pitacemo Haludzu kako je kad izadje igra 😛 On ima i projektor i besno ozvucenje :Klanjanje

Poslednja izmena:
Samo još da kupi konzolu 🙂

hmm...mislim da mu to nece biti problem 😛 ...ako vec nema neku, mislim da ima x-box360 vec, ali nisam siguran.

Gameplay podseca na cetvorku, sto i nije losa stvar jer je RE4 na PS2 jedna od mojih omiljenih igara. Jedino mi je malo glupo ako opet glavni lik bude morao da stoji ukopan u mestu dok puca.

Gameplay podseca na cetvorku, sto i nije losa stvar jer je RE4 na PS2 jedna od mojih omiljenih igara. Jedino mi je malo glupo ako opet glavni lik bude morao da stoji ukopan u mestu dok puca.

Onda ce to biti Max PAyne a ne RE, mada ni RE4 nema veze sa RE al' ajde.

Pa bas zato sto i nije imao veze sa starim RE igrama je i uspeo da privuce igrace kojima taj horor fazon sa zombijima i nije nesto. Gde to pise da vecito moraju da prave istu igru kao sto su prva 2 dela. Ovako je sad vise akciona igra a ne survival horor.

I ne pise nigde, sto mene ne sprecava da po 100 - ti put konstatujem da je RE4 krsh :d

Cini mi se da je ovo podforum za PC a ne konzole ili mozda grijesim.

Nazad
Vrh Dno