Šta je novo?

Resident evil 4 za pc!

byMaX je napisao(la):
Džajveru, ti nemaš PC, već mašinu za DL i rezanje... Sve što ne može da pokrene CoD2 ili FEAR kako valja u Games sobi se ne računa kao gaming mašina...
,)

...pa ok, naslov treda i jeste ložački, moram malo da :guitar: q

Kakav DL i rezanje ? Ja to ne radim nishta vishe nego bilo ko sa broadbandom..

Znash shta je gore od toga ? Imati grafiku od 700e, i juriti sve novo shto se pojavi, a ne da ne iskoristish taj komp, nego bi te klinac razbio u svakoj od tih igara :D

Ser_Zile je napisao(la):
jako me zanima koji ce monitori odgovarati....

Shto, ocesh ga kachish na CRT ? :)

Poslednja izmena:
Moraćeš da imaš HDCP monitor. Trenutno takvih monitora ima 0.1% i nema šanse da igraš. Možda ćeš ti moći da propustiš signal na monitor, ali u onom kompatibiliti modu, pa ćeš da igraš umesto npr. u 1280x720 (720p) u nekoj 800x600 ili tako nekom ****** što je neigrivo i na običnom CRTu a kamoli na DVIju. Ko to uopšte loži da će konzole moći na monitore (obične DVI)? Hoće, ali na HDCP monitore koji se pošteno nisu ni pojavili. Ništa što je HD sadržaj neće moći da radi bez HDCPa, posebno ne igre. Osim ripovanih stvari, naravno. S'tim što to važi samo za filmove, igra može da se ripuje da ti ne treba original disk, ali ne i da joj ti govoriš kako da se pušta.

Poslednja izmena:
A gde se mozi naci lista monitora koji su hdcp ready?Nameravam da kupim lcd monitor pa sam izmedju ostalog se rukovodio igranjem ps3 na njemu ali kako stvari stoje izgleda da to nece biti slucaj...nadam se samo da ce cene lcd tv-a pasti na razuman nivo do pojave i blagog pada os3 kod nas.

filipenko, odakle ti te informacije ? Naravno da ce postojati adapter za obichne TFT, i nece se gubiti nishta, nece se moci nakachiti out-of-the-box ako si to mislio. A rezolucije ce podrzavati sve, samo za potpuni ogodjaj ce ti trebati wide TFT...

Moguće je da će se naknadno pojavljivati adapteri itd. ali kako trenutno stvari stoje sve zaštićeno HDCPom (uključujući i Sony igre, a upravo je Sony insistirao na usvajanju oštrih standarda) neće ići ni na šta što nije HDCP kompatibilno. Televizori uglavnom jesu (mada ne svi), monitori skoro da nisu. Možda neko to ishakeriše da može na svaki tft, ja to ne znam, videćemo. Odnosno, moći će sve na svaki monitor, ali u smanjenom kvalitetu. Osim ako Sony ne zezne celu industriju pa dopusti svojim igrama ono što, recimo, brani svojim filmovima :) tj. da se prikazuju na non-HDCP u punoj rezoluciji, ali teško, pošto je takav sistem deo HDCP standarda. Ili da ne koriste HDCP uopšte, što je nemoguće...

Nazad
Vrh Dno