Šta je novo?

Resetuje se pri prebacivanju u 3D mod

• Začetnik teme Začetnik teme LazaNS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

LazaNS

Slavan
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
420
Nisam bas siguran da sam potrefio podforum, posto je problem upravo u tome sto ne znam sta je problem, al mozda je do graficke 🙂
Naime danas sam bezuspesno pokusavao drugu da otkrijem gde je kvar. Situacija je sledeca. Zalio se kako povremeno ne moze da udje u igre jer u trenutku kad treba da se pojavi igra, da pocne da igra, komp se istog trenutka resetuje, ako uspe da ucita i pocne da igra vise nema problema. Znaci uradi kompletan load nivoa i kad slika treba da se pojavi, bam. Sada to vise nije povremena situacija vec je potpuno nemoguce pokrenuti igre. Znaci u trenutku kada graficka treba da predje u 3D mod resetuje se. Najpre sam zamenuo napajanje, isto, vratim procesor graficku i sve na default, opet isto, reinstaliram drivere, i dalje isto. E sad glavni fazon je sto sam ga zlostavljao 3D Markom i Orthosom al tu nema nikakvih problema, radi ko zmaj!!!
Sledi reinstal Wina.
Neki predlog???

A da nam napises njegovu konfiguraciju?

Pa nisam je napisao zato sto nije ni bitno, ko da ce razlicit predlog za resenje biti ako je u pitanju Barton 2500 i GF 5200 ili 6600 sa 8800.
Al ajd:
Venice 3000, MSI Neo4, 1Gb Rama, 6800GS, Maxtor 120Gb...

A jel ta 6800gs otkljucana/flashovana ili je sve stock? Moze da bude da mu kartica jednostavno crkava. A mogu da budu i drajveri. Probaj sa reinstalacijom win-a i sa stavljanjem najnovijih drajvera.

Nazad
Vrh Dno